Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nada još postoji

Podravka teško stradala na domaćem terenu: Protiv mađarskog Dream Teama nisu imali šanse

Podravka Vegeta je teoretski još u igri za šesto mjesto koje vodi u doigravanje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometašice Podravke Vegete doživjele su u subotu na domaćem terenu najuvjerljiviji poraz u ovoj sezoni Lige prvakinja, a vodeća ekipa skupine B mađarski Gyor slavio je s 33:18 (13:8).

Koprivničanke su se dobro držale do 22. minute, kad su još zaostajale samo dva pogotka za Mađaricama (8:10). Gyor je serijom 5:0 od 36. do 42. minute došao do dvoznamenkaste prednosti (10:20) te ju kasnije povećavao do konačnih +18 (15:33). Mađarice su tako ostale neporažene već 50. utakmicu zaredom.

Grkinja Lamprini Tsakalou je sa sedam golova bila najbolja kod Podravke, dok je Dijana Mugoša postigla dva pogotka. U Gyoru su po šest pogodaka postigle Estelle Nze Minko i Veronika Egebakken Kristiansen.

Koprivničanke još uvijek mogu proći dalje

Dva kola prije kraja natjecanja Podravka je na zadnjem mjestu u skupini B s dva boda. Vodeći Gyor ima 22 boda iz 13 nastupa, moskovski CSKA je s utakmicom manje i 21 bodom na drugom mjestu. Te su dvije ekipe osigurale nastup u četvrtfinalnu.

Podravka Vegeta je teoretski još u igri za doigravanje. Koprivničanke bi za to trebale dvije pobjede, protiv Budućnosti u Podgorici (13. veljače) i na gostovanju u Rumunjskoj kod Valcee, te poraze izravnih konkurentica Borussije Dortmund i Rumunjki u svim preostalim dvobojima.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider