Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Ostali sportovi
Osvetio zagrebaše

Hrvatsko otkriće briljira u Ligi prvaka: Zabio sedam golova i srušio moćnu ekipu

Tin Lučin zabljesnuo je početkom ove godine na Europskom prvenstvu u dresu hrvatske reprezentacije, a sjajno mu ide i u klubu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu trećeg kola A skupine rukometne Lige prvaka Wisla Plock pobijedila je GOG Gudme31:27, uz sjajnu predstavu hrvatskog rukometaša Tina Lučina, koji je zabio sedam golova.

Gosti su bolje otvorili susret, poveli su 2:0, pa 5:2, međutim Wisla je serijom 5:0 okrenula rezultat, zatim držala prednost i na poluvrijeme otišla s vodstvom 17:14.

U nastavku susreta poljski sastav je cijelo vrijeme vodio, u pojedinim trenucima i s pet razlike, a na koncu je završilo 31:27.

Wislu je do pobjede predvodio hrvatski rukometaš Tin Lučin sa sedam golova, dok su Tomas Pirock, Dimitri Žitnikov te Mark Sergi Kosorotov zabili po četiri gola. Lovro Mihić i Leon Šušnja dodali su po jedan pogodak, a Kristian Pilipović sakupio je osam obrana. U suparničkim redovima Jerry Tolbrng i Simon Pytlick zabili su po šest golova.

Bila je to druga pobjeda poljskog sastava i prvi poraz Danaca, koji su u prvom kolu, na otvaranju sezone, kao gosti pobijedili hrvatskog prvaka PPD Zagreb.

Na ljestvici skupine vodi Veszprem sa šest bodova, a PSG, Magdeborg i Wisla imaju po četiri boda. GOG je ostao na tri boda, PPD Zagreb ima dva, Dinamo jedan, a Porto je posljednji, bez bodova.

Barcelona rutinski sredila Celje

U susretu iz B skupine Barcelona je očekivano pobijedila Celje Pivovarnu Laško s 38:30, ostvarivši i treću pobjedu u skupini.

Španjolski sastav predvodili su Dika Mem s 10 i Hampus Wanne sa sedam golova, dok je hrvatski rukometaš Luka Cindrić postigao jedan pogodak. U redovima Pivovarne Laško najefikasniji je bio naš Ante Ivanković sa sedam golova.

Kiel pobijedio Szeged

U ranije odigranom susretu THW Kiel pobijedio je Pick Szeged34:29 uz dva gola Domagoja Duvnjaka.

Njemački sastav predvodili su Niclas Ekberg sa šest i Harald Reinkind s pet pogodaka, dok su na suprotnoj strani najefikasniji bili Miklos Rosta s pet i Imanol Garciandia Alustiza sa četiri gola. Mirko Alilović imao je 10 obrana.

gol expired VIDEO EHF očaran Mirkom Alilovićem: "Je li on ovo obranio mentalnom snagom?" divider

Nantes je s 41:30 porazio Elverum.

Na ljestvici vodi Barca sa šest bodova, Kiel, Aalborg, Nantes i Kielce imaju po četiri boda, Celje je na dva, dok su Pick Szeged i Elverum na nuli.

Tablice omogućuje {linkToSofascore}

Tablice omogućuje {linkToSofascore}

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider