Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
za tragično preminulog quintanu

Objava portugalskog heroja koja ledi krv u žilama: "Trčao si i zabio sa mnom. Sada idemo zajedno u Tokio"

Rui Silva ukrao je loptu Francuzima 10-ak sekundi prije kraja, projurio cijelim terenom i zabio za pobjedu Portugala i prve Olimpijske igre u povijesti portugalskog rukometa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Portugalska rukometna reprezentacija ispisala je povijest i prvi se put plasirala na Olimpijske igre. Nažalost, reprezentacija koja je u cijeloj priči izvisila bila je Hrvatska, koja je na turniru u Montpellieru završila kao treća.

U nevjerojatnoj drami i novom velikom preokretu Portugalci su u posljednjim sekundama slavili protiv Francuske rezultatom 29:28, a pobjednički gol postigao je Rui Silva.

Riječ je o onom istom igraču kojeg je Domagoj Duvnjak nehotice udario u okršaju Hrvatske i Portugala, te je morao propustiti iduća tri napada jer mu se ukazivala pomoć. Upravo je tu situaciju portugalski izbornik izdvojio kao ključni trenutak u porazu svoje reprezentacije, a sada je Rui Silva postao nacionalni heroj.

gol expired Emotivna objava HRS-a nakon velikog udarca: "Teško je. Nikad teže" divider

Nakon velike pobjede i plasmana na OI Silva je otkrio tetovažu Alfreda Quintane, tragično preminulog vratara reprezentacije kojeg je ne tako davno izdalo srce na treningu njegove momčadi Porta. Preminuo je nekoliko dana nakon toga u bolnici.

Silva je objavio fotografiju tetovaže na svojem Instagramu te uz nju napisao:

"Trčao si sa mnom, pucao si sa mnom i zabio si zajedno sa mnom taj gol. Sada idemo u Tokio, zajedno ćemo nastaviti pisati povijest. Ovo danas zauvijek će biti za tebe", napisao je Silva.

gol expired Pad hrvatskog rukometa: Hrvatska više nije svjetska sila, to potvrđuje i ovaj nevjerojatni podatak divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider