Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Prekrižen zbog incidenta?

Rodio se u Rijeci, ali Hrvatska ga nije htjela pa je zaigrao za Srbiju, osvojio svjetsko zlato i postao MVP

Nitko iz saveza ga nije zvao otkako je morao otići iz matičnog Primorja i odlučio je igrati za Srbiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska vaterpolska reprezentacija ovo ljeto podbacila je na Olimpijskim igrama u Tokiju, a nisu se proslavile ni naše mlađe selekcije, U-20 vrsta ispala je u četvrtfinalu SP-a, dok su U-17 reprezentativci poraženi među osam najboljih na EP-u.

Hrvatska U-20 izgubila je 10:12 od Srbije u utakmici za polufinale, najbolji igrač tog susreta bio je Marko Radulović, srpski reprezentativac koji je kasnije izabran i za najkorisnijeg igrača turnira te je postao svjetski prvak.

Mogao igrati za Hrvatsku

Radulović je lako, naime, mogao nositi i kapicu hrvatske reprezentacije na Olimpijskim igrama jer je rođen u Rijeci, prošao je mlade selekcije reprezentacije, a kako ga nitko iz stožera naše A reprezentacije nije kontaktirao, odlučio je prihvatiti poziv Srbije.

Najprije je igrao za U-20 vrstu pa dobio poziv i za A selekciju, a sad je s U-20 momčadi postao svjetski prvak i MVP turnira.

Prekrižen zbog incidenta u Primorju

Šuška se kako si je sam zalupio vrata Hrvatske zbog incidenta u matičnom Primorju, zbog kojeg je potjeran iz kluba i kojem je svjedočio izbornik Kreković pa je zato odlučio igrati za Srbiju.

Nedavno je otkrio kako ga nitko iz našeg saveza nije zvao otkako je otišao iz Primorja, poslije kojeg je igrao za Šabac i Vojvodinu, a sad je u Radničkom iz Kragujevca.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider