Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ponovno s bradyjem

Veliko iznenađenje u NFL-u: Jedan od najboljih igrača svih vremena vratio se iz mirovine

Rob Gronkowski vratio se u NFL godinu dana nakon što je obznanio odlazak u mirovinu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najprije je prije godinu dana šokirao svijet svojim odlaskom u mirovinu sa svega 28 godina, a sada je ponovno iznenadio svojim povratkom u NFL! Rob Gronkowski vratio se profesionalnom sportu, te je odmah po povratku poslan u Tampu Bay Buccaneerse kod svog dugogodišnjeg prijatelja - Toma Bradyja.

New England Patriotsi odrekli su se prava na Gronkowskog i na 7. pick NFL drafta, a zauzvrat dobili 4. pick drafta o Buccaneersa. Vijest koja je iznenadila sportsku javnost otkrio je generalni menadžer Tampe Bay Jason Licht.

gol expired Lukaku šokirao javnost: "Mislim da su svi igrači Intera još u siječnju imali koronavirus" divider

"Ron Gronkowski je jedan od najboljih "tight endova" (hvatač) u povijesti NFL-a i igra ovu igru s jako puno strasti što ga odvaja od ostatka igrača u ligi."

Podsjetimo, Gronkowski je otišao u mirovinu nakon što je 2018. godine pomogao New Englandu da osvoji naslov NFL prvaka. Rekao je da ostavlja mogućnost povratka u sport. U mirovinu je otišao zbog zabrinutosti za svoje zdravlje odnosno posljedice svih silnih udaraca koje prima tijekom cijele sezone.

Gronkowski je još imao godinu dana ugovora s Patriotsima te ih je obavijestio da se želi vratiti u igru, ali ne s njima već s Bradyjem u Bucchaneersima. Patriotski nisu imali izbora, te su se s Tampom dogovorili oko trejda.

gol expired Najradikalnija mjera dosad: Europska nogometna velesila zabranila nogomet do 1. rujna! divider

Gronkowskog se već sada smatra jednim od najboljih igrača svih vremena na njegovoj poziciji, a sa 79 polaganja kao "tight-end" je treći na listi svih vremena.

Podsjetimo, Tom Brady napustio je Patriotse ove godine nakon 20 sezona provedenih u klubu. On i Gronkowski su zajedno osvojili tri Super Bowla. 

Nakon što je vijest objavljena Brady je na društvenim mrežama zadovoljno komentirao: 

"Napad se vratio."

gol expired Khabib trenira s medvjedom, a njegov sunarodnjak i neporaženi UFC-ovac s jednom sasvim drugačijom zvijeri! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider