Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
''Svi su vidjeli''

RK Nexe se pobunio poput Metkovića: Objavio videoanalizu suđenja protiv PPD-a Zagreb

Između PPD-a Zagreb i RK-a Nexe postoje trzavice od početka sezone, a ništa drukčije nije ni nakon najvećeg hrvatskog rukometnog derbija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I nekoliko dana nakon utakmice RK-a Nexe i PPD-a Zagreb i dalje se priča o toj utakmici. Razlog tome je suđenje na koje je domaćin imao puno prigovora. I nije prvi put da smo svjedočili negodovanju publike i igrača na samom kraju utakmice.

''Nažalost, ovo nije prvi put da se to događa na hrvatskoj rukometnoj sceni, pa je RK Nexe odlučio napraviti svoju kratku videoanalizu utakmice u kojoj se jasno vidi ono o čemu je govorio predsjednik Josip Ergović, trener Hrvoje Horvat, a što su mogli vidjeti i svi u dvorani. Ovo su vidjeli očito svi osim možda onih koji su to najviše trebali, sudaca, koji su sudili po nekim čudnim kriterijima i kojima je očito promaklo puno toga, ali su itekako dobro vidjeli i to im je jako zasmetalo, veliko negodovanje publike i igrača na samom kraju ovog derbija.

Koliko dugo će se još tolerirati ovakvo ponašanje i kriteriji, nismo sigurni, ali smatramo da je rukomet lijep sport u kome treba pobijediti bolji, a ne onaj koji ima utjecaj na suce, a znamo kako bi se i u ovom slučaju trebalo raditi o ponajboljem sudačkom paru'', stoji u obraćanju Nexea.

Povodom toga Nexe je napravio i video analizu suđenja protiv PPD-a Zagreb. Cilj je da se vidi kakav je bio kriteriji suđenja, točnije o kakvom se ''jednostranom kriteriju radilo prema RK-u Nexe'', a kakav je bio prema PPD-u Zagreb.

Kratku videoanalizu pogledajte OVDJE.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider