Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
kakav peh!

VIDEO Pogledajte kako je Riječanin postao srpski tragičar u Zagrebu: Lopta mu je ispala na petercu

Radulović je Riječanin koji je odabrao igranje za Srbiju, a u dvoboju za polufinale nikako mu nije išlo.

Marko Radulović (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Vaterpolisti Mađarske prvi su polufinalisti ovogodišnjeg Europskog prvenstva koje se održava u Zagrebu, oni su u četvrtfinalu nakon raspucavanja peteraca svladali Srbiju sa 15-14 (3-3, 2-2, 4-3, 1-2; 5-4).

Nakon izjednačene igre tijekom 32 minute pobjednik je odlučen izvođenjem peteraca tijekom kojega se u tragičara pretvorio Marko Radulović. On je bio jedini od 10 izvođača koji nije zabio, a ustvari nije niti zapucao prema vratima jer mu je lopta iskliznula iz ruke prilikom zamaha.

Vendel Vigvari Neviđena drama u Zagrebu: Aktualni svjetski prvaci izbacili Srbiju na peterce i odjurili u polufinale! divider

Radulović je Riječanin koji je odabrao igranje za Srbiju, a u dvoboju za polufinale nikako mu nije išlo. Imao je čak 0/5 za vrijeme igre.

Tužnu situaciju za Srbe pogledajte OVDJE.

Marko Radulović je rođen 6. siječnja 2001. u Rijeci. Bio je mladi hrvatski reprezentativac u nižim kategorijama. Vaterpolo je počeo igrati u riječkom Primorju pod čijom je kapicom i zaplivao u ozbiljne igračke vode.

Prije nešto više od pet godina, u listopadu 2018., otišao je igrati u Novi Sad, za Vojvodinu. Poslije jedne sezone tamo prešao je u Šabac, da bi se 2020. skrasio u Radničkom iz Kragujevca za koji i danas igra.

Vijesti s Europskog prvenstva u vaterpolu 2024. pratite na GOL.hr-u uz ponosnog sponzora hrvatskog vaterpola - TELEMACH HRVATSKA

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider