Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
NEVJEROJATNO

Reprezentativke BiH spavale u podrumu, oglasio se i Enis Bešlagić

Odbojkašice BiH imaju brojne probleme na pripremama za Euro.

Odbojkašice BiH (Foto: Screenshot/Instagram)

Ženska odbojkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine suočila se s nesvakidašnjim problemom nakon dolaska u vlastitu zemlju. Odbojkašice su se vratile s priprema u Sarajevo i morale su spavati u podrumu.

Odbojkašice se nadaju prolazu na Europsko prvenstvo unatoč bizarnim uvjetima koje imaju u susjednoj nam zemlji.

No nije ih zadesio samo taj problem, mučile su se sa spavanjem i na pripremama. Spavale su po autobusu i nisu imale normalne uvjete koji se podrazumijevaju za takvu razinu profesionalne odbojke.

Villarreal Villarrealova zvijezda najavila dvoboj s Hajdukom: ''Bit će to dva teška ogleda, zato ćemo nastojati doma ostvariti što bolji rezultat'' divider

"Putovanje koje je krenulo od Ilijaša, Makedonije, Crne Gore, Rumunjske i treba završiti Sarajevu, mi dolazimo u hotel gdje zbog nedostatka soba, spavamo u podrumu, bravo mi. Hvala našoj državi na ovolikoj podršci i ovim uvjetima. Čast i zadovoljstvo je predstavljati BiH u kvalifikacijama za EP", napisala je na Instagramu bh. reprezentativka Milana Božić.

Odbojkaški savez Bosne i Hercegovine nedavno je objavio i priopćenje za javnost u kojem se navodi kako se bez 300 tisuća KM Savez ne može natjecati na prvenstvu.

Oglasio se i Enis Bešlagić

Cijelu priču je objavio i popularni glumac Enis Bešlagić.

''Spavaju nam djeca po podrumima i onda se čudimo što je netko od sportaša otišao igrati za drugu reprezentaciju. Sram vas bilo! Sve vas, koji ste mogli i koji ste dužni nešto napraviti za našu djecu, jer ste na takvim pozicijama i prihvatili ste se tih obaveza da nešto radite. A to za novac, a ne iz humanitarnih razloga…
Uzimate na sebe pravo da nekome odredite karijere i sudbine, gledajući samo svoj interes... fuj!'', napisao je Bešgalić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider