Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
svi na rivu!

Počeo veslački spektakl u Splitu: U nedjelju nas čeka središnji događaj

Središnji događaj ove regate bit će u nedjelju, 14. svibnja kada će se u splitskoj Gradskoj luci na regatnoj stazi dugoj 220 metara za pobjedu natjecati posade legendi osmeraca Oxforda, Cambridgea i Splita.

Regata Sveti Suje (Foto: Duje Klarić/Cropix)

Posade osmeraca Oxforda i u muškoj i u ženskoj konkurenciji pobjednici su 21. Međunarodne veslačke regate Sveti Duje koja je održana u subotu na regatnom polju na Spinutu u Splitu.

Drugo mjesto i u muškoj i u ženskoj konkurenciji osvojile su posade osmeraca Cambridgea, a ženska posada osmerca Sveučilišta u Splitu osvojila je treće mjesto u ženskoj konkurenciji.

Josip Ergović, predsjednik Nexea Slavonci stvaraju sportskog diva: Gradi se dvorana, a stigao je i slavni Hrvat divider

Pobjedama u muškoj i ženskoj konkurenciji ekipe Oxforda su u Splitu uzvratile ekipama Cambridgea koje su i u muškoj i u ženskoj konkurenciji pobijedile na nedavnom tradicionalnom i najpoznatijem sveučilišnom veslačkom dvoboju u svijetu na londonskoj rijeci Temzi.

Središnji događaj ove regate bit će u nedjelju, 14. svibnja kada će se u splitskoj Gradskoj luci na regatnoj stazi dugoj 220 metara za pobjedu natjecati posade legendi osmeraca Oxforda, Cambridgea i Splita. Taj veslački okršaj tradicionalno privlači mnoštvo gledatelja na Rivi, odakle promatraju ovu veslačku utrku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider