Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"Odradili smo svoje"

Koronavirus osakatio Hrvatsku, ali efikasnost nije patila: "Ostavljamo srce na terenu"

Ivan Martinović proglašen je za najboljeg igrača utakmice Hrvatske i Ukrajine na Euru 2022.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska rukometna reprezentacija uvjerljivo je svladala Ukrajinu s 38:25 u 3. kolu skupine C, a hoće li to biti dovoljno za prolaz u drugi krug Europskog rukomentog prvenstva saznat ćemo nakon dvoboja Francuske i Srbije koji počinje u 20:30.

Ivan Martinović pružio je sjajnu predstavu i sasvim zasluženo pokupio nagradu za najboljeg igrača utakmice.

"Odradili smo svoje, imali smo malih problema na početku jer nismo bili gusti u obrani kako smo trebali. Ukrajina je to iskoristila, ali na kraju prvog poluvremena smo se malo odvojili i onda je išlo lakše i u drugom poluvremenu", rekao je Martinovića za RTL pa se osvrnuo na sve poteškoće s kojim se hrvatska rukometna reprezentacija susrela u posljednje vrijeme.

gol expired Horvat o čekanju raspleta skupine: "Srbi mogu dobiti i olimpijske i svjetske prvake, ali nas ne mogu" divider

Tako za ovu utakmicu izbornik Hrvoje Horvat nije mogao računati na čak devet igrača. Većina njih je završila u izolaciji jer su pozitivni na koronavirus, dok su Domagoj Duvnjak i Halil Jaganjac pretrpjeli ozljedu leđa, odnosno potres mozga.

"Stvarno uživam u svakom trenutku, svatko ostavlja srce na teren tu. Ne treba previše razmišljati o tome tko je zaražen, a tko nije, tko ostaje u hotelu. Moramo samo ovako nastaviti, svaka čast ekipi. Nadam se da će Francuska dobiti Srbiju, oni žele prenijeti dva boda u idući krug", zaključio je.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider