Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"Najtalentiraniji na svijetu"

Poznati Danac zbog Hrvatske prekršio pravilo: Ovo hrvatski navijači žele čuti već godinama

Rasmus Boysen je objavio popis mladih igrača koji bi mogli obilježiti ovo Europsko rukometno prvenstvo u Njemačkoj.

Matej Mandić i Dominik Kuzmanović (Foto: Željko Hajdinjak/Cropix)

Bivši danski rukometaš Rasmus Boysen nakon završetka igračke karijere jedan je od najcjenjenijih analitičara.

Povodom Europskog rukometnog prvenstva Boysen je složio popis od po jednog igrača iz svake reprezentacije na kojeg, po njegovom mišljenju, treba obratiti pozornost.

Jedina reprezentacija iz koje je istaknuo dvojicu je - Hrvatska. Boysenov razlog za to je što je oduševljen našim vratarima Dominikom Kuzmanovićem i Matejom Mandićem.

"Morao sam prekršiti pravila kako bih napravio mjesta za dva vrlo talentirana hrvatska vratara. Navijači Hrvatske već dugo žude za vratarom svjetske klase. Sad Hrvatska ima dva vratara koja najviše obećavaju na cijelom svijetu. Nažalost, obojica se bore s pripremom za Euro", napisao je Boysen na X-u.

Kuzmanović je zbog bolesti, uslijed koje je kratko vrijeme proveo i na bolničkom liječenju, izostavljen s konačnog popisa izbornika Gorana Perkovca, dok se Mandić našao u završnom kadru, ali ima problema sa zadnjom ložom i pitanje je kad će biti na 100 posto.

U svakom slučaju, vesele ove riječi od rukometnog stručnjaka. Kuzmanović i Mandić su obojica 2002. godište, vrijeme radi za njih i trebali bi u budućnosto donijeti Hrvatskoj puno kvalitetnih intervencija.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider