Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Odlučno negirao

Velika zvijezda američkog nogometa optužena za seksualni napad

Policija je potvrdila otvaranje kriminalističke istrage protiv Watsona, naglasivši kako "neće davati nikakve daljnje komentare tijekom postupka".

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Quarterback Houston Texansa Deshaun Watson (25) optužen je za seksualni napad na više žena od kojih većina rade kao terapeuti za masažu.

Policija je potvrdila otvaranje kriminalističke istrage protiv Watsona, naglasivši kako "neće davati nikakve daljnje komentare tijekom postupka".

"Jedna žena je podnijela žalbu policijskoj upravi u Houstonu u vezi s Deshaunom Watsonom", navodi se u priopćenju.

Ovo je daljnji korak u potencijalnim Watsonovim pravnim problemima. Naime, vođa Houstonove navale se na okružnom sudu Harris County u Teksasu trenutačno suočava sa 21 građanskom parnicom zbog seksualnih napada i neprimjerenog ponašanja.

Watson, kojeg smatraju jednom od četiri najbolja quarterbacka u NFL-u, od početka je odlučno negirao ove optužbe, uvjeravajući "da se nikada niti s jednom ženom nije ponašao drugačije nego s najvećim poštovanjem".

Njegov odvjetnik Rusty Hardin rekao je da su istražitelji pronašli "čvrste dokaze" kako je jedna od optužbi bila lažna, dodajući da "dovodi u pitanje legitimnost i ostalih slučajeva".

Ranije ovog tjedna, Watsonov pravni tim objavio je svjedočenja 18 žena koje su proteklih pet godina više od 130 puta radile s njim i nikada se nisu žalile na njegovo neprimjereno ponašanje.

"Sve su rekli da im Deshaun nikada nije bio neugodan ili je zahtijevao bilo što izvan profesionalne masaže", rekle su.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider