Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
puno mišića

Procurio je tajni trening danskih rukometaša: Zbog ovoga su tako moćni i jaki

Na internetu je procurio tajni trening danskih rukometaša. Teške pripreme za velike uspjehe.

Galerija Danski rukometaši Danski rukometaši Danski rukometaši +3 Danski rukometaši

Završeno je još jedno rukometno prvenstvo. Francuzi su kući otišli kao prvaci Europe, a Danska ovaj put mora biti zadovoljna i srebrom.

Prvenstvo je kratko trajalo, a oni koji su dogurali do same završnice trebali su odigrati čak devet utakmica. Za takav napor potrebna je i velika fizička snaga, a najbolje reprezentacije to itekako posjeduju.

Dobro je to zaključio i legendarni Vedran Zrnić u komentaru za gol.hr. Zrnić je istaknuo da naši rukometaši nisu toliko jaki kao Danci, Francuzi, Šveđani… I upravo se na tom polju ne možemo nositi s velikim silama.

Robert Ljubičić Grčki mediji o transferu Ljubičića: "Pritiskao je Dinamo, Hrvati su tražili osam, sada ga prodaju za tri milijuna eura" divider

Taj je problem istaknuo i izbornik Perkovac koji kaže da naši slobodno vrijeme koriste za izležavanje, a strani rukometaši dane provode u teretani.

''Htio bih nešto reći, o tome sam dosta razmišljao, pogledajmo samo kako izgledaju ti dečki koji su igrali finale. Pogledajte njihova prsa i gornji dio tijela, oni drugačije treniraju, stalno su u teretani i puno ulažu u snagu. Izgledaju drugačije nego naši igrači pa i od većine na prvenstvu. Snagu spoje s tehnikom i znanjem i tu nas pobijede. Mislim da se to može promijeniti'', napisao je Zrnić.

A kako to drugačije treniraju? Ovo bi moglo pomoći i našim rukometašima. Naime, na internetu je procurio tajni plan treninga danskih rukometaša.

@fitness.expert KAKO SE PRIPREMA ELITNA RUKOMETNA REPREZENTACIJA? #handball #kondicijskapripremasportaša #rukomet #fitness #nogomet ♬ Paris - Else

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider