Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Zamjena zbog ozljede

Pripreme za Svjetsko prvenstvo: Hrvatska dobila novog krilnog igrača

Dan ranije na reprezentativne pripreme stigao je igrač Nexea Ivan Vida, koji će na desnom krilu zamijeniti Josipa Božića Pavletića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Desno krilo PPD Zagreba Josip Božić Pavletić zbog ozljede napušta završne pripreme hrvatske reprezentacije Svjetskorukometno prvenstvo, a umjesto njega u Poreč je stigao krilni igrač Nexea Ivan Vida (23).

"Nakon obavljenog pregleda u Zaboku kod Josipa Božića Pavletića utvrđena je parcijalna ruptura mišićnotetivnog dijela lijevog mišića iliopsoasa i to u preponskoj regiji. Teško je prognozirati koliko će biti odsutan, ali kod ovakvih ozljeda očekivani tijek oporavka je najmanje tri tjedna”, potvrdio je u srijedu član liječničkog tima hrvatske reprezentacije Damir Kajba.

Dan ranije na reprezentativne pripreme stigao je igrač Nexea Ivan Vida, koji će na desnom krilu zamijeniti Josipa Božića Pavletića. Osim Vide, izbornik Lino Červar na završnim pripremama ima još trojicu krilnih igrača, Zlatka Horvata (PPD Zagreb), Manuela Štrleka (Veszprem) i Davida Mandića (PPD Zagreb).

Hrvatska reprezentacija u Poreču, od 1. do 8. siječnja, odrađuje završnu fazu priprema za Svjetsko prvenstvo, koje se održava od 10. do 27. siječnja u Njemačkoj i Danskoj. Izbornik Červar je na pripreme pozvao 20 igrača, od kojih će njih 16 na kraju putovati na SP. Rukometaši Hrvatske igrat će u Muenchenu u skupini B sa Islandom (11. siječnja), Japanom (13. siječnja), Makedonijom (14. siječnja), Bahreinom (16. siječnja) i Španjolskom (17. siječnja).
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider