Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Završio u bolnici

Poznati indijski sportaš doživio tešku prometnu nesreću: Zaspao za volanom, automobil izgorio

Rishabh Pant je velika zvijezda kriketa.

Rishabh Pant (Foto: Afp)

Indijski reprezentativac u kriketu Rishabh Pant hospitaliziran je nakon što je ozlijeđen u prometnoj nesreći u petak u sjevernoj državi Uttarakhand, objavili su tamošnji mediji.

Do nesreće je došlo kada je Pant izgubio kontrolu nad vozilom kada je 'zadrijemao. Vozilo je udarilo u rubnik, potom se dva puta prevrnulo i zapalilo. Srećom, 25-godišnji kriketaš se ispio izvući iz vozila.

"Rishabh Pant ima dvije posjekotine na čelu, puknuće ligamenata na desnom koljenu, a također je ozlijedio desni zglob, gležanj, nožni prst i pretrpio je ogrebotine na leđima.

Rishabhovo stanje ostaje stabilno i on je sada prebačen u bolnicu Max u Dehradunu, gdje će biti podvrgnut magnetskoj rezonanci kako bi se utvrdio stupanj ozljeda i formulirao daljnji tijek liječenja," navodi se u priopćeenju Nadzornog odbora za kriket u Indiji (BCCI).

Lokalni mediji izvijestili su kako je igračev odlazak u Roorkee trebao biti iznenađenje za njegovu majku uoči Nove godine.

U priopćenju njegovog kluba Delhi Capitalsa objavljenom na društvenim mrežama navodi se da se nesreća dogodila između Manglaura i Narsana u okrugu Haridwar.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider