Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
igrači su potreseni

Novi prekid u Njemačkoj: Pozlilo bratu igrača Hamburga, utakmica nije nastavljena

U rukometnoj Bundesligi još je jedna utakmica prekinuta…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica između HSV-a i MT Melsungena u Hamburgu je prekinuta i na kraju otkazana zbog situacije izvan samog terena. Jednom je gledatelju pozlilo te je hitno prebačen u bolnicu gdje mu se stanje stabiliziralo i srećom neće biti gorih vijesti.

Radi se o bratu domaćeg rukometaša Thiesa Bergemanna, kasnije je otkrio Hamburger Morgenpost.

''Mladić je dobro, ali moramo prekinuti utakmicu'', objasnio je direktor HSV-a Sebastian Frecke putem razglasa ostale gledatelje u dvorani.

''Svi smo jasno bili u šoku. Potreslo nas je i na kraju su se svi složili s odlukom oko prekida utakmice'', rekao je rukometaš domaćina, Lukas Ossenkopp za njemački Sky.

Predsjednik HSV-a Marc Evermann je pojasnio: ''Dobio je hitnu pomoć već u dvorani. Na putu za bolnicu bio je u svjesnom stanju. Razgovarali smo s igračima o svemu jer je žrtva član obitelji jednog od njih. Shvatili smo potom da momčad nije u stanju nastaviti utakmicu.''

Prije dva tjedna slična se stvar dogodila na još jednoj utakmici rukometne Bundeslige. Dok su igrali Bergisches HC i nekadašnji Balićev klub Wetzlar na tribinama je pozlilo jednom navijaču zbog čega je utakmica prekinuta i nije nastavljena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider