Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Odbile nastaviti

Potukle se hrvatske i srpske vaterpolistice, u bazenu nastala prava makljaža: Jedna završila u bolnici!

Mađarski Szentes bio je domaćin drugog turnira ženske vaterpolske Dunavske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica između splitskog Jadrana i Vojvodine iz Novog Sada u ženskom vaterpolu prekinuta je zbog velike tučnjave igračica u bazenu. Riječ je o susretu odigranom u sklopu Dunavske lige, poprište odigravanja bio je mađarski Szentes.

Čvrsto se igralo s obje strane od samog početka, a prije nego li je došlo do tučnjave, vaterpolistica Jadrana Dora Vujević dobila je snažan udarac u oko, zbog čega je završila u bolnici u Kecksemetu.

Vujević je morala napustiti bazen, njezine suigračice u tom trenutku nisu znale da će ona naknadno završiti u bolnici, ali ta scena dodatno je podignula agresivnost, što je nekoliko minuta kasnije i kulminiralo.

Došlo je do žestokog obračuna, tukle su se sve vaterpolistice koje su u tom trenutku bile u bazenu, a epilog svega je da su suci isključili samo dvije igračice, i to obje iz Jadrana.

U konačnici, kad se situacija malo smirila, suci su pitali Splićanke žele li nastaviti utakmicu, ali one su to odbile.

"Budući da je postojala bojazan da u nastavku dođe i do većih izgreda, bila je naelektrizirana atmosfera, a nas čeka sljedećeg vikenda finale Hrvatskog kupa, odlučio sam da je pametnije ne nastaviti utakmicu. Ruskinje u Vojvodini su solidno tukle, jedino što su se namjerile na krive", izjavio je trener jadranašica Aljoša Kunac za Sportske novosti.

Utakmica je registrirana rezultatom 5:0 za Vojvodinu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider