Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
oglasio se hoo

Pojavile se nove informacije oko oca Barbare Matić: Tvrdi da je sve nesporazum

Nakon svega oglasio se i Siniša Krajač, glavni tajnik HOO.

 Otac zlatne hrvatske džudašice Barbare Matić, koja je u srijedu osvojila naslov olimpijske pobjednice, Boris Matić završio je u pritvoru u četvrtak zbog sumnje za seksualni napad, objavio je francuski internetski portal BFMTV.

Otac naše trofejne džudašice pritvoren je pod sumnjom kako je seksualno napao 24-godišnju volonterku na tribinama dvorane Champs-de-Mars gdje se održavaju džudaška natjecanja.

Nakon svega oglasio se i Siniša Krajač, glavni tajnik HOO. On tvrdi da Boris Matić nije uhićen, nego da ga je on odvezao na policiju zbog njihovog poziva.3

''Ono što sa sigurnošću mogu reći da nije bilo nikakvog uhićenja. Francuska policija je sinoć (srijeda, nap. a.) kasno navečer oko 23 sata došla u hotel i uručila gospodinu Matiću, ocu naše zlatne olimpijke, papir u kojem je pisalo u koje vrijeme i u koju postaju se sutradan mora javiti. Dakle, nije bilo uhićenja. Ono što smo uspjeli saznati od gospodina Matića je da se radi o nesporazumu i HOO, dok ne dobije drugačije informacije, ga i takvog tretira'', rekao je Krajač za Jutarnji list i dodao:

Baš sam ja bio taj koji ga je ujutro odveo u postaju i ono što mogu reći da gospodinu Matiću nije bilo jasno zbog čega se mora javiti u policiju. Želim naglasiti da on nije član delegacije Hrvatskog olimpijskog odbora, ali naravno da smo mu se stavili na raspolaganje oko bilo kakve pomoći. Pravne i ostale. Uključilo se i Hrvatsko veleposlanstvo u Parizu i u vrlo kratkom vremenu kojeg smo imali na raspolaganju pronašli smo mu ovdašnjeg odvjetnika koji govori i hrvatski jezik.

Nitko iz HOO-a nije bio na tribini da bismo mi točno znali što se toliko dogodilo. U ovim trenucima (oko 20.30, četvrtak, nap. a.) gospodin Matić je i dalje u policiji i čeka suca da se uzme njegova izjava. Hoće li se to dogoditi večeras ili sutra, ne znam. Policija je još ranije uzela i izjavu osobe koja ga je prijavila'', rekao je Krajač.

Boris Matić Francuski mediji: Otac Barbare Matić uhićen u Parizu, prisilno je poljubio volonterku? divider

Imane Khelif Poznati alžirski novinar objavio fotografije: Tvrdi da je djevojčica na njima Imane Khelif! divider Žan Vipotnik Hajduk i Dinamo se borili za njega, a on se odlučio za drugoligaški nogomet divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook