Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Majstore, kapa do poda

Pogledajte kako je čudesni Britanac lakoćom preksočio tri automobila!

Atletičar JJ Jegede uspio je na londonskom Potter's Fieldu – gdje je odrastao kao dječak - preskočiti tri parkirana automobila...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Britanski prvak u skoku u dalj JJ Jegede našao je zaista zanimljiv način pripreme za Olimpijske igre u Londonu 2012. godine. Za brušenje forme odlučio je preskočiti tri automobila Mini Cooper poredana jedan do drugoga čija je ukupna širina oko šest metara. Organizatori tvrde da je riječ o prvom takvom pokušaju u svijetu, a atletičar je misiju položio s - odličnim.

No, treba reći kako su organizatori zbog straha od ozljede atletičara iznad tri automobila postavili zaštitnu dasku koja je ipak malo pokvarila dojam ove odlične ideje - promocije skoka u dalj za Olimpijadu.

Kad sam pogledao što moram učiniti učinilo mi se potpuno ludo

- JJ Jegede
„Kad sam pogledao što moram učiniti učinilo mi se potpuno ludo. No znao sam da se moram skoncentrirati i učiniti ono što radim svaki dan. Moramo sam imati povjerenje u sebe i imao sam ga, tako da je sve prošlo u najboljem redu“, rekao je između ostalog simpatični JJ Jegede koji je posebno ponosan što je u svom rodnom Londonu i u svojoj četvrti napravio nešto ovako posebno.

„Na Olimpijadi ću sve napraviti da pred svojom publikom dođem do medalje. To bi bilo nešto posebno veliko“, dodao je JJ.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju
Utakmicu po Utakmicu Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider