Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"Imamo cilj pred očima"

Počela je "misija Tokio", Kauboji odradili prvi trening u kompletnom sastavu: "Znamo tko smo"

Podsjećamo, uz Hrvatsku i domaćina Francusku u Montpellieru će nastupiti i Portugal i Tunis.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska rukometna reprezentacija u kompletnom je izdanju u Zagrebu odradila prvi trening uoči olimpijskih kvalifikacija koje su na rasporedu od 12. do 14. ožujka u Montpellieru.

Podsjećamo, uz Hrvatsku i domaćina Francusku u Montpellieru će nastupiti i Portugal i Tunis. Preostala dva kvalifikacijska turnira održavaju se u Podgorici (Norveška, Brazil, Čile, Južna Koreja), odnosno Berlinu (Njemačka, Švedska, Slovenija i Alžir). Po dvije najbolje reprezentacije sa svakog turnira izborit će pravo nastupa na Olimpijskim igrama u Tokiju.

gol expired Može li on biti hrvatski adut iz sjene za Tokio? Oglasio se povratnik među Kauboje divider

"Nikad se nismo ranije okupili nakon nekog prvenstva. Neka nova situacija za nas, ali s veseljem dočekujemo novo okupljanje. Sve tri ekipe su jako dobre i već danas smo počeli s pripremama, ali kako je njima, tako je i nama. U tim nekim trenucima kad će se odlučivati utakmice, nadam se da ćemo biti bolji", kazao je Marko Mamić.

Martinović: Znamo tko smo i imamo cilj pred očima

Ivan Martinović je dodao kako je uvijek lijepo biti s reprezentacijom.

"Uvijek je lijepo biti s reprezentacijom, vidjeti dečke i stvarno mi je drago što sam tu. Mi znamo tko smo i imamo cilj pred očima koji želimo ostvariti. Mislim da se svaka ekipa želi kvalificirati, ali primarno je da se mi fokusiramo na nas i nadam se da ćemo onda doći do pobjede", poručio je Martinović.

Hrvatska prvi susret igra u petak u 21:00 protiv domaćina Francuske. Dan kasnije, čeka je susret s Portugalom u 18:30, a posljednjeg dana turnira, u nedjelju 14. ožujka u isto vrijeme naša reprezentacija igra protiv Tunisa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider