Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
uh, ružno uzgleda

UZNEMIRUJUĆE Slavni Slovenac skinuo se i pokazao brutalne ozljede nakon nesreće

Teško se ozlijedio i slavni Slovenac Primož Roglič, koji je na Instagramu pokazao teške ozljede.

Primož Roglič (Foto: Screenshot,gol.hr/Instagram)

Južnoafrikanac Louis Meintjes, član momčadi Intermarche-Wanty, pobjednik je četvrte etape biciklističke utrke u Baskiji koju je obilježio težak pad skupine biciklista, među kojima su bili glavni favoriti Danac Jonas Vingegaard, Slovenac Primož Roglič i Belgijac Remco Evenepoel.

Nesreća se dogodila 35 kilometara prije cilja na oštrom desnom zavoju u gustoj šumi, pri čemu je najmanje 12 biciklista palo.

Teško se ozlijedio i slavni Slovenac Primož Roglič, koji je na Instagramu pokazao teške ozljede. Gotovo cijelo tijelo mu je u zavojima.

Nakon što je jednog od vozača Lidl Trek tima odnijelo u zavoju, dio biciklista naletio je na njega, dok su drugi sletjeli u odvodni kanal uz cestu. Među njima su bili i Roglič (Bora-hansgrohe) i Vingegaard (Visma-Lease a Bike), dok je Evenepoel (soudal-Quick Step) preletio preko grabe i potom izgubio kontrolu nad biciklom među drvećem.

Dvostruki uzastopni pobjednik Tour de Francea Danac Jonas Vingegaard (Visma-Lease a Bike) slomio je nekoliko rebara i ključnu kost prilikom pada u četvrtoj etapi utrke u Baskiji, objavio je njegov tim na društvenim mrežama.

"Bio je to užasan pad, ali na sreću Jonas Vingegaard je pri svijesti i u stabilnom je stanju," objavila je Visma-Lease a Bike.

"Pregledima u bolnici utvrđena je slomljena ključna kost i nekoliko rebara. Ostat će u bolnici iz predostrožnosti," dodali su iz ekipe.

Zasad nije jasno koliko će se Vingegaard morati oporavljati. Tour de France, koji je njegov glavni cilj sezone, počinje za 86 dana.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider