Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Festival ekstremnog sporta

Pannonian Challenge u novom izazovu: Ovogodišnje izdanje krajem ljeta

Naime, najveći regionalni festival ekstremnog sporta Pannonian Challenge unatoč svojoj ekstremnosti nije odolio globalnoj situaciji i održat će se krajem ljeta ove godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovogodišnje, 21. izdanje najvećeg festivala ekstremnog sporta u ovom dijelu Europe održat će se u novim datumima, krajem ljeta

"Ako je ikada itko pomislio da može biti ekstremniji od našeg festivala ekstremnog sporta grdno se prevario. Mi u Pannonianu i Osijeku se ne predajemo, naša nova vožnja održat će se u novim datumima koje ćemo objaviti uskoro, a tada vam garantiramo pobjedu. U međuvremenu na našem webu i našim društvenim mrežama traje zagrijavanje za XXI Pannonian uz školu BMX-a, strip izdanje naše knjige te niz zanimljivosti i atraktivnih video klipova", najavio je nužnu promjenu datuma održavanja osječkog Pannonian Challenge festivala njegov organizator Jurica Barać.

Naime, najveći regionalni festival ekstremnog sporta Pannonian Challenge unatoč svojoj ekstremnosti nije odolio globalnoj situaciji i održat će se krajem ljeta ove godine.

Novi datumi održavanja najekstremnijeg regionalnog festivala bit će poznati uskoro nakon što se usklade s ostalim sličnim natjecanjima ekstremnog sporta najvišeg ranga diljem svijeta te izazvanim promjenama u sportskim kalendarima.

U vremenu dok čekamo nove ljetne datume Pannonian Challenge kreativna osječka ekipa svakodnevno priprema te na festivalskim web stranicama i na društvenim mrežama objavljuje zabavne i izazovne sadržaje.

Jedan od sadržaja jest i digitalna verzija, globalno popularne, festivalske monografije PC XX: THE STORY. Monografija je predstavljena na prošlogodišnjem, jubilarnom XX. Pannonianu, a u njoj je autorica Aleksandra Živković u suradnji s dizajnerskim kolektivom NJI3, retrospektivnim fotografijama festivala i bivšeg skate parka pridružila priče i anegdote o osnivačima, organizatorima, sportašima, glazbenicima, posjetiteljima – svima onima koji su zaslužni što je Pannonian Challenge danas ondje gdje jest.

"Svi znaju da mi Pannonian Challenge živimo i da to nije samo organizacija festivala već stil života. Pannonian živi 365 dana u godini, živimo ga čak i onaj jedan prijestupni dan. Unatoč brojnim izazovima za nas opcija „preskakanja“ jednog Pannoniana jednostavno ne postoji! Nove datume objavljujemo uskoro, a do tada pratite naš web i naše društvene mreže i zabavite se uz ekstremno dobre sadržaje“, istaknuo je Barać te za kraj dodao: „Zahvaljujem svim našim partnerima na njihovom razumijevanju za ovu situaciju, a bez kojih Pannonian Challenge festivala u većoj mjeri ne bi niti bilo! Do novih datuma i ponovnog druženja u našem parku ostanimo zajedno, budimo podrška jedni drugima, pokažimo ono najbolje u nama i siguran sam kako ćemo i ovaj izazov uspješno izgurati i iz njega puno toga vrijednoga naučiti!"

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider