Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Skreću pažnju

Amerikanki hrvatskih korijena nisu dozvolili sudjelovanje na turniru zbog prevelikih grudi

Amerikanki hrvatskog korijena, bivšoj golferici Paige Spiranac, nisu dozvolili nastup na humanitarnom turniru.

Galerija Paige Spiranac Paige Renee Spiranac Paige Spiranac (Foto: Facebook)

Atraktivna američka Internet ličnost, golf trenerica i bivša profesionalna golferica Paige Spiranac naletjela je na neugodnost na jednom humanitarnom turniru. Naime, jednoj od najaktraktivnijih sportašica svijeta nisu dozvolili nastup zbog prevelikih grudi?!

Smatrali su da se toliko ističu da će odvući pažnju s ostalih natjecatelja i razloga zbog kojeg se turnir i održava. Paige je razumljivo bila razočarana objašnjenjem koje je dobila:

Zar je problem kad se naginjem naprijed?

"Pokušala sam pomoći toj humanitarnoj organizaciji davanjem besplatnih golf lekcija", počela je priču Paige u podcastu A-Round: "Tip mi je odgovorio i rekao da bi to voljeli, ali me čelni ljudi gledaju 'drugim očima' i zato ne mogu sudjelovati.“

"Željela sam pomoći toj djeci koja nemaju ništa. Ja sam odrasla u sličnim okolnostima, a sad mi ne daju da im pomognem zbog mojih grudi. Zar je problem što se nagnem prema naprijed u suknjici dok udaram loptu"?

"Ne bi bio kraj svijeta da muškarci nose kratke umjesto dugih hlača. Bespotrebno stvaraju problem. Golf nazivaju gospodskom igrom, ali u ovome nema ništa gospodski".

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider