Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
U organizaciji Kanađana

Organizira se hokejaška utakmica - na Hvaru

Veleposlanstvo Kanade organizira prvu hokejašku utakmicu u Hrvatskoj koja se održava usred ljeta, u srijedu 6. srpnja s početkom u 18.00 sati, na teniskom igralištu u blizini hotela Adriana, u samom centru grada Hvara.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, u želji za promocijom i približavanjem ovog 'hladnog kanadskog sporta' toplim južnim krajevima Hrvatske, Veleposlanstvo Kanade, u suradnji s Golden Medal Plates te uz podršku KHL Medveščak Zagreb i Carlsberga Croatia organizira hokejašku utakmicu revijalnog karaktera na Hvaru.

Utakmicu će iz prvih redova pratiti i veleposlanik Kanade, Njegova Ekselencija g. Edwin Loughlin sa suprugom gđom Suzie Louglin, kako bi ukazao na važnost dolaska Kanađana u Hrvatsku uoči turističke sezone, promovirao prijateljske odnose Hrvatske i Kanade, ali i hokej kao sport i u drugim dijelovima Hrvatske izvan Zagreba.

Od VIP gostiju iz Kanade doći će i Ron MacLean, poznati sportski komentator emisije Hockey Night in Canada na kanadskoj televiziji CBC. Također, svoj dolazak su potvrdili i predstavnici seniorske momčadi KHL Medveščak Zagreb.

Ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite te informirate hrvatske građane o ovom atraktivnom i zanimljivom događaju koje u Hrvatskoj dodatno promovira tradicionalni kanadski sport ali i Hrvatsku među kanadskim turistima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati

Nastavi čitati