Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nikad manja ekspedicija

Očekuje se rekordna berba medalja: Olimpijski serijal predstavlja hrvatske sportaše na Igrama u Tokiju

Iako nas je na Igrama najmanje još od Barcelone 1992., nadamo se rekordnoj berbi medalja.

Tri dana do početka Olimpijskih igara put Tokija krenula je i dvostruka zlatna olimpijka Sandra Perković. Sandra je jedna od glavnih kandidatkinja za novo odličje u Japanu.

Na put je krenula sjajno raspoložena. Iako je imala manjih problema s ozljedama, kraljica diska nada se da je to neće zaustaviti na putu do novog velikog slavlja. Posebno je ponosna jer će na otvaranju zajedno s Josipom Glasnovićem nostiti hrvatsku zastavu.

Velika mi je čast i ponos nositi hrvatsku zastvau na Olimpijskim igrama i time postati prva žena koja nosi hrvatski stijeg na ljetnim olimpijskim igrama.

„Ja nosim hrvatski stijeg, naravno s Josipom Glasnovićem. Nismo još ništa vježbali, ali brzo ćemo se nas dvoje uštimati“, kazala je Perković.

Uz Perković i Glasnovića u Tokiju će Hrvatsku predstavljati još 57 sportaša. Iako nas je na Igrama najmanje još od Barcelone 1992., nadamo se rekordnoj berbi medalja.

U našem Olimpijskom serijalu Marko Šepat i Ivan Forjan za vas su pobrojali sve naše olimpijce i predstavili ih na malo drugačiji način.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider