Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Zlato Dancima ili Španjolcima

Teško podcjenjivanje Hrvatske ili realnost? Evo što uoči Eura poručuju rukometni novinari

Europsko rukometno prvenstvo igra se od 13. do 30. siječnja u Mađarskoj i Slovačkoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svoju prognozu nadolazećeg Europskog rukometnog prvenstva dalo je četvero novinara koji rade za Europsku rukometnu federaciju (EHF).

Björn Pazen, Courtney Gahan, Paul Bray i Chris O'Reilly složili su se oko dosta toga, pa tako između ostalog i rezultata koji će napraviti hrvatska rukometna reprezentacija te naši reprezentativci kao pojedinci.

Prema njihovom mišljenju, novi prvak Europe bit će Danska ili Španjolska (dali su im po dva glasa).

Hrvatska - Francuska Pomlađena Hrvatska izgubila novu bitku s Francuzima, sada ne smiju izgubiti od Srbije divider

Zanimljivo, svi tvrde da će najboljim igračem Europskog prvenstva biti proglašen neki Danac. Dva glasa su otišla vratara Niklasu Landinu te po jedan lijevom vanjskom Mikkelu Hansenu i pivotu Magnusu Saugstrupu.

Najbolji strijelac, prognozira ova četvorka, bit će Norvežanin Sander Sagosen (dva glasa), Španjolac Aleix Gomez ili Francuz Dika Mem.

Kako će Hrvatska proći s Francuzima na startu Eura?

Ukupno glasova:

Na pitanje tko bi mogao dobiti nagradu za najboljeg mladog igrača, Pazen i Bray navode odličnog Slovenca Domena Makuca. Gahan smatra da bi to mogao biti Danac Mathias Gidsel, dok O'Reilly tipuje na mađarskog reprezentativca Dominika Mathea.

Netko od domaćina će biti najljepša priča odnosno bajka ovog Eura, barem ako je suditi po prognozama EHF-ovih novinara. Da će to biti Mađarska, vjeruje troje od njih četvero, dok je onaj posljednji glas otišao Slovačkoj.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider