Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
SKROMAN I USPJEŠAN

Hrvatski olimpijac i ljubimac ljepšeg spola: "Mogu pojesti što hoću, ništa se ne prima!"

Hrvatski plivač Nikola Miljenić izborio je druge olimpijske igre u nizu.

Kao desetogodišnji dječak s divljenjem je gledao Duju Draganju kako postavlja hrvatski rekord na 100m slobodno, da bi ga danas srušio i otišao na svoje druge olimpijske igre.

On je Nikola Miljenić, član PK Medveščak i hrvatski olimpijac.

U Tokiju odličan, sad želi nešto više

"Ne vidim dobro iz vode na semafor pa sam dva-tri puta iz vode morao pogledati. Koliko god znam da imam to u sebi, iznenadio sam se. Jako sam zadovoljan i sretan, već razmišljam kako dalje", rekao je Nikola u razgovoru za InMagazin.

U Tokiju je imao odlične rezultate, ali sad želi nešto više.

"Nema veze što sam imao dobre rezultate prije tri godine. Mogu reći da na ove igre idem s potpuno drugačijim ciljem i nije mi lakše. Imam ciljeve koje želim ostvariti", dodao je.

Višestruki je hrvatski prvak, a svoje uspjehe zahvaljuje strogoj disciplini, koja se raspline tek izvan bazena.

Pažljivo koristi slobodno vrijeme

"Slobodnog vremena nemam puno, ali ga želim iskoristiti što bolje. Volim sport, druženje s prijatelja i imam psa kojeg volim prošetati", nešto je rekao o svojim hobijima.

Za dobre rezultate voli se nagraditi, posebno onim gurmanskim poslasticama.

"Htio bih dodati da mogu jesti što hoću, jer mi se ništa ne prima. Šalim se, nije tako. Mama jako zdravo kuha, ali i meni ne paše jesti hranu koja nije zdrava. Ali, moram li razmišljati hoću li pojesti neki desert ili ne, ne moram", objasnio je plivač koji se u slučaju dobrog olimpijskog rezultata planira počastiti janjetinom.

Što je još rekao reporterki InMagazina, Aleksandri Keresman te što misli o svojoj titulu najpoželjnijeg sportaša, pogledajte u videu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider