Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Veliki problemi

Težak udarac za Francusku: Nikola Karabatić i izbornik su pozitivni na koronavirus!

Nikola Karabatić pozitivan je na testiranju na koronavirus.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što se pojavila informacija da je David Mandić pozitivan na koronavirus, iz Mađarske stiže vijest o sve većem broju zaraženih u francuskoj rukometnoj reprezentaciji na Euru 2022, a među njima je i Nikola Karabatić.

Na posljednjem PCR testiranju bio je pozitivan i izbornik francuske rukometne reprezentacije Guillaume Gille koji će tako propustiti dvoboj protiv Islanda i Crne Gore, što je potvrdio France 24.

gol expired Hrvatska ponovno ostala bez Davida Mandića: Ipak je pozitivan na koronavirus? divider

Nakon braniča Karla Konana, danas su potvrđena dva nova slučaja koronavirusa u redovima francuske rukometne reprezentacije. Navodno je Karabatić već prije nekoliko dana bio pozitivan na testiranju, ali danas je to potvđeno.

Podsjetimo ponajbolji francuski rukometaš već je bio pozitivan, ali prije početka Europskog rukometnog prvenstva. On je nekoliko dana prije utakmice s Hrvatskom prebolio koronavirus i zaigrao na utakmici.

gol expired Horvat napravio tri promjene za Dansku: Debitira golman koji je igrao za Austriju divider

Tada je u razgovoru za Dnevnik Nove TV komentirao testiranje na koronavirus.

"Nismo rekli da je incident što se ljudi po hotelu šeću bez maski, rekli smo samo da sa strane igrača mi pazimo, jedan pozitivan test nam može sje**** cijelo Euro, onda je gotovo i ideš kući. Paziš se, paziš da ne vidiš nikoga i onda dođeš u hotel, a gosti jedu s tobom u istom restoranu, i to bez maski. To smo rekli EHF-u da nije normalno. Ako ekipe paze, mora i organizacija pomoći. Svi želimo da se Euro odigra.''

Karabatić nakon utakmice Hrvatske i Francuske

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider