Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ovečkin na prvake

NHL: Poznati svi parovi polufinala konferencija

Hokejaši Washingtona svladali su u produžetku domaći Toronto sa 2-1 u produžetku te u šest utakmica izborili mjesto u drugom krugu doigravanja za Stanley Cup, a isto je uspjelo i momčadi Ottawe koja je sa 3-2 u produžetku slavila u Bostonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Washington će se u konferencijskom polufinalu boriti protiv aktualnih prvaka iz Pittsburgha, dok Ottawu čekaju okršaji s New York Rangersima.

Ottawu je u drugi krug odveo Clarke MacArthur pogotkom u sedmoj minuti produžetka, kad su Senatorsi imali igrača više. U vrlo izjednačenoj seriji sve su utakmice završene s jednim golom razlike, a četiri su odlučene u produžetku.

Jednako neizvjesno bilo je i u dvobojima Washingtona i Toronta, gdje je pet od šest utakmica odlučeno u dodatnom vremenu pa tako i posljednja. Na vratima Capitalsa briljirao je Braden Holtby koji je obranio 37 udaraca. Radost najboljoj momčadi osnovnog dijela lige i prolaz u drugi krug donio je Marcus Johansson pogotkom u sedmoj minuti produžetka.

Drugi krug doigravanja započinje u noći sa srijede na četvrtak prvim utakmicama polufinala Zapadne konferencije u kojima se sastaju St. Louis - Nashville (2 sata) i Anaheim - Edmonton (4.30 sati).
Rezultati NHL doigravanja, 23.4.

ISTOČNA KONFERENCIJA
Boston - Ottawa 2-3 (produžetak)
(Ottawa je prošla u drugi krug sa 4-2)

Toronto - Washington 1-2 (produžetak)
(Washington je prošao u drugi krug sa 4-2)

Parovi konferencijskih polufinala

ISTOČNA KONFERENCIJA
Washington - Pittsburgh
Ottawa - New York Rangers

ZAPADNA KONFERENCIJA
Anaheim - Edmonton
St. Louis - Nashville
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider