Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
cijeli video

Kakav brutalan nokaut ponajboljeg hokejaša svijeta: Mlada zvijezda brzo je požalila

Aleksandr Ovečkin žestoko je nokautirao mladog sunarodnjaka Andreja Svečnikova.

Aleksandr Ovečkin i Andrej Svečnikov (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Washington Capitalsi prošle su godine prvi put u povijesti podigli Stanley Cup, naslov prvaka NHL lige. Sada se u doigravanju bore za obranu naslova i vode s 2:1 u pobjedama protiv Carolina Hurricanesa.

Treću utakmicu u seriji prve runde playoffa izgubili su s visokih 5:0, ali još više od poraza odjeknuo je brutalan okršaj na ledu. U glavnoj je ulozi bio ponajbolji svjetski hokejaš Aleksandr Ovečkin, koji se sukobio sa sunarodnjakom iz Rusije, nadolazećom zvijezdom Andrejem Svečnikovim.

Ovečkin je nakonjednog duela odmah pozvao mladog Rusa na skidanje rukavica, što je ovaj prihvatio, no i brzo požalio. Novak u ligi sa samo 19 godina nije mogao parirati u šakačkom obračunu protiv 14 godina starijeg Ovečkina, koji je mladića brzo poslao na led, s kojeg se on teško uspio podići.

Vratile se MMA borbe u donjem rublju: Pogledajte zašto su popularne, nastupale i dvije Hrvatice LFC - MMA borbe u dnjem rublju LFC - MMA borbe u dnjem rublju LFC - MMA borbe u dnjem rublju +3 LFC - MMA borbe u dnjem rublju
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider