Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
luck junak večeri

Coltsi i Cowboysi pobjedama otvorili doigravanje u NFL-u, utakmicu u Dallasu obilježio lom noge

Indianapolis Coltsi i Dallas Cowboysi prvi su kroz Wild Card izborili konferencijsko polufinale u NFL-u.

Polaganje Dallas Cowboysa (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Iza nas su prve dvije NFL Wild Card utakmice, nakon koji su prolaz u divizijska polufinala izborili Indianapolis Coltsi i Dallas Cowboysi. Coltsi su bili bolji od Houstona, dok je Dallas bio bolji od Seattle Seahawksa.

Coltsi su u Houston stigli kao blagi favoriti, a na kraju su upisali uvjerljivu 21:7 pobjedu. Prvo poluvrijeme Indianapolis je dobio rezultatom 21:0, a onda u drugom nije uspio doći ni do jednog poena. No to je bilo nebitno s obzirom da su Texansi uspjeli ostvariti samo jedno polaganje i tek malo ublažiti poraz.

Andrew Luck, koji je lani zbog ozljede propustio doigravanje, je bio junak utakmice s osvojena 222 yarda i dva bacanja za polaganje. U divizijskom polufinalu Coltsi će igrati protiv Kansas City Chiefsa.

Dallas Cowboysi slavili su 24:22 protiv Seattle Seahawksa. Iako rezultat ukazuje na napetu završnicu, onda je praktički izostala. Cowboysi su vodili na poluvremenu 10:6, da bi do kraja treće četvrtine gosti preokrenuli rezultat i poveli s 14:10.

Odmah na početku posljednje dionice Elliot je vratio prednost na stranu Dallasa polaganjem za 17:14, a pobjedu je osigurao Prescott dvije minute prije kraja. Seahawksi su uspjeli u manje od minutu doći do smanjenja prednsoti još jednim polaganjem i pretvaranjem za dva poena, ali vremena za potpuni preokret nije bilo.

Dvoboj je obilježila ružna ozljeda igrača Cowboysa Allena Hurnsa, koji je slomio nogu u prvoj četvrtini.

LOM NOGE ALLENA HURNSA

Cowboysi će u polufinalu igrati ili protiv New Orleans Saintsa ili protiv Los Angeles Ramsa. To ovisi o ishodu utakmice Chicago Bearsa i branitelja naslova Philadelphije Eaglesa. Ako Bearsi pobjede, Cowboysi idu na Saintse, a u slučaju pobjede Eaglesa, igrat će protiv Ramsa.

NFL, Wild Card:

Houston Texans - Indianapolis Colts 7:21

Dallas Cowboys - Seattle Seahawks 24:22

Sramotni ispad zvijezde Bayerna: "Je... vam majke, bake i cijelo obiteljsko stablo" Franck Ribery (Foto: AFP) Ribery slavi gol (Foto: AFP) Modrić i Ribery (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider