Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Najbolji igrač utakmice

Crnogorski junak za Dnevnik Nove TV: "Hrvatska ima super ekipu i super mlade igrače, a ovo je komičan svijet"

Nebojša Simić s 15 obrana bio je prvo ime utakmice Hrvatska - Crna Gora.

Apsolutno prvo ime utakmice Hrvatska - Crna Gora bio je fantastični Nebojša Simić. Crnogorski vratar skupio je 15 obrana i uništio naše reprezentativce na startu drugog kruga Europskog rukometnog prvenstva.

"Mislim da smo jako dobro otvorili obranu. Mislim da je ovo dosad najbolja utakmica što se tiče veze na relaciji obrana – golman. Omogućili su mi dosta vanjskih šuteva, da uđem u utakmicu, a poslije toga sam kupio i zicere", izjavio je Simić za Dnevnik Nove TV.

Ovako je prokomentirao Kauboje:

"Hrvatska jako osjeća posljedice koronavirusa, posebno se to vidi na Luki Cindriću, koji je htio, borio se, ali jednostavno ga nisu noge slušale danas. Imate super ekipu, super mlade igrače i mislim da ne treba nitko reći nešto loše za ove momke. Jednostavno, komičan je ovaj svijet u kojem se nalazimo i mi i ovaj turnir, jednostavno, sve je moguće."

gol expired Čupić bez dlake na jeziku: "Ne treba tražiti alibi u koronavirusu, Crna Gora nas je dobila našim oružjem" divider

U nastavku Europskog prvenstva mnogi će s posebnom pažnjom pristupiti Crnogorcima.

"Nadam se da ćemo nastaviti ovaj nivo rasterećenosti. Uopće ne osjećamo pritisak, uvijek smo autsajderi, u svakoj utakmici, ali igramo s takvom energijom, željom, voljom. Nekad čak i ne razmišljamo o rezultatu nego samo igramo rukomet", kazao je crnogorski vratar.

"Dao bih bilo koju obranu..."

Simić inače brani za njemački Melsungen, u kojem su mu suigrači Marino Marić i Domagoj Pavlović, a od ljeta će se priključiti i David Mandić. Na pitanje reportera Marka Šepata o tome je li bilo zadirkivanja uoči utakmice, Simić je odgovorio:

gol expired Crnogorski mediji u ekstazi: "Ovo je povijesni podvig. Očitali su lekciju Hrvatima. Razbili smo ih" divider

"Najviše od svega se zadirkujem s Marićem. Ne mogu vjerovati, čovjek je protiv mene na 5/5 na prvenstvima. Bilo koju obranu na utakmici bi zamijenio da sam mogao njemu obraniti jednu loptu, ali Marino je veliki majstor. Pozdravljam i njega i sve hrvatske navijače u dvorani, lijepo su me pozdravili na kraju utakmice pljeskom, kao i makedonski navijači. Toliko je lijepo da se vidi ta energija balkanskih zemalja. Jednostavno, svaka čast, ljudi."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider