Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
stižu ipak rusi

Ne prestaju stizati loše vijesti iz hrvatskog tabora: Otkazana utakmica rukometaša protiv BiH

U međuvremenu, Hrvatski rukometni savez uspio je dogovoriti da se s reprezentacijom Rusije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska rukometna reprezentacija nalazi se u Osijeku na pripremama za Europsko prvenstvo.

Izabranici Hrvoja Horvata trebali su sutra odigrati pripremni susret s Bosnom i Hercegovinom u Osijeku, ali ta je utakmica otkazana zbog koronavirusa u susjednoj reprezentaciji.

gol expired Kaos u reprezentaciji Srbije: Još četvorica dobila koronu pred Hrvatsku na Euru divider

''Jedna loša vijest nikad ne dolazi sama“, kaže stara narodna poslovica. Tako je i s COVID-om ovih dana. Nakon što su kompletna hrvatska muška rukometna reprezentacija i stručni stožer danas bili negativni na ponovljenom PCR testiranju (podsjetimo, jučer su pozitivni bili Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić) i spremali se za prvu utakmicu Croatia Cupa s Bosnom i Hercegovinom, antigen testiranje te reprezentacije po dolasku u hotel Osijek otkrilo je da unutar ekipe koju vodi Ivica Obrvan postoji korona virus.

 

Kako tijekom noći, ali i sutra na blagdan Tri kralja budući da je praznik i nije moguće napraviti PCR testiranje, dogovorom dvaju Saveza otkazan je susret Hrvatska – Bosna i Hercegovina koji se trebao igrati sutra 6. siječnja, u 16:45h u Osijeku.

U međuvremenu, Hrvatski rukometni savez uspio je dogovoriti da se s reprezentacijom Rusije, koja sutra dolazi u Osijek, odigraju dva prijateljska susreta, u petak 7. i subotu 8. siječnja, u istim terminima kao što su bili i oni za Croatia Cup, a to znači u 16:45h'', obavijestio je HRS.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider