Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
kraljica atletike

Nakon povratka u Hrvatsku s petim europskim zlatom Sandra Perković gostovala u Dnevniku Nove TV

Peterostruka europska prvakinja u bacanju diska Sandra Perković gostovala je u Dnevniku Nove TV.

Sandra Perković i Milan Stjelja

Jedna od najuspješnijih atletičarki svih vremena Sandra Perković vratila se u ponedjeljak u Hrvatsku s petim europskim zlatom osvojenim u Berlinu prošlog vikenda. Tako nešto nije pošlo nikome do sada u povijesti atletike za rukom.

Ovog je utorka gostovala uživo u Dnevniku Nove TV, a s njom je razgovarao reporter Milan Stjelja.

"Osjećaj je fantastičan. Cijelu karijeru sam radila za ovaj osjećaj. Da 2018. godine ispišem povijest i tek sam danas svjesna što sam napravila prije tri dana. Tek kad dođeš kući i osjetiš atmosferu, tek tada dolazi sve na svoje mjesto".

"Neću reći da nije bilo pritiska, ali sama sam ga sebi stvorila. Bila sam uvjerena da nemam konkurenciju u Europi. Bahaćenje uoči natjecanja ja ne volim raditi, pa mi je bilo glupo reći idem po to zlato i mislim da je to bila jedna od grešaka. Ja sam sama sebi najbolji prijatelj i najgori neprijatelj".

"Nije bilo straha, bilo je malo nervoze. Neispravan hitac unosi nemir. Znala sam da Nijemci neće dozvoliti da ja u trećoj seriji napravim nešto spektakularno, tako da mi je bilo bitno da bacim ispravam hitac", ispričala je Sandra.

Cijeli razgovor s našom atletičarkom pogledajte u priloženom videu. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider