Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"NIJE TVOJ NIVO"

Najljepša sportašica svijeta gubi obožavatelje zbog veze s omraženim youtuberom: "Mislili smo da imaš samopoštovanja"

Jutta Leerdam i Jake Paul obznanili su svoju vezu prije otprilike mjesec dana.

Galerija Jutta Leerdam Jutta Leerdam - 1 Jutta Leerdam - 7 +10 Jutta Leerdam - 6

Jedna od najboljih brzoklizačica svijeta i također jedna od najboljih nizozemskih sportašica, Jutta Leerdam, iza sebe ima sjajnu sezonu, dosad najbolju u karijeri.

24-godišnja srebrna olimpijka, koju su razni mediji prozvali i najljepšom sportašicom svijeta, ostvarila je dosad najveći broj pobjeda u Svjetskom kupu te europsko zlato i svjetsko srebro.

Mjesec dana u vezi s Jakeom Paulom

Ipak, realno je priznati kako je za njezinu popularnost i ogroman broj pratitelja na Instagramu (4,2 milijuna) puno zaslužnija ta navedena neslužbena titula nego svi rezultati u njezinu sportu. 

I upravo s tim svim pratiteljima trenutačno nema baš najbolji odnos. Razlog toga je njezin novi dečko Jake Paul. Jutta je, naime, pet godina bila s vezi s kolegom, također uspješnim klizačem Koenom Werveijem, zbog čega su bili prozvani zlatnim nizozemskim parom, no oni su prekinuli u kolovozu prošle godine.

Početkom travnja ove godine ona i Paul obznanili su svoju vezu na Instagramu, i to nakon što su upravo na toj društvenoj mreži nekoliko mjeseci ranije stupili u kontakt.

Paul je veliku popularnost stekao kao brat Logana Paula, svojedobno jedne od najvećih zvijezda društvene mreže Vine, a kasnije su se obojica uspješno prebacila na objavljivanje sadržaja na YouTubeu.

Youtuber koji je postao boksač

Jakeova popularnost ipak je doživjela najveći skok nakon što se počeo baviti boksom, prvo kroz celebrity mečeve, ali onda i kroz profesionalne mečeve s bivšim MMA borcima. Poznate su njegove pobjede nad Benom Askrenom, dva puta nad Tyronom Woodleyem, ali i po mnogima najvećim MMA borcem svih vremena, Andersonom Silvom.

Dok Juttu nazivaju najljepšom sportašicom svijeta, za Paula možemo vidjeti nazive poput najomraženije osobe u svjetskom mainstreamu.

U svojem posljednjem meču porazio ga je pravi boksač, Tommy Fury, ali sad mu opet slijedi duel s UFC zvijezdom, Nateom Diazom.

U međuvremenu uživa s Juttom i nije im to problem svako malo objaviti. No, komentari na njezinu Instagramu doživjeli su velik zaokret. Od čiste pozitive pretvorili su se u negativu.

"Moje razočaranje je neopisivo i dan mi je uništen."

"Reci mi da je prvotravanjska šala."

"U životu me ništa nije više razočaralo."

"Od svih muškaraca na svijetu ti si odabrala najvećeg govnara, ne mogu vjerovati."

"Mislio sam da si djevojka sa samopouzdanjem i samopoštovanjem."

"Prereži mu vrat klizaljkom."

To su neki od komentara na objavu da su ona i Jake u vezi.

Nije se puno toga promijenilo niti nakon posljednjeg fotosessiona.

"Predobra si za ovo."

"On nije vrijedan tvog vremena, daleko si iznad njegove lige."

"Izgubila si svačije poštovanje."

"Pratio sam te jer sam vjerovao da si dama, a ti završiš s ovim klaunom."

"Je li Jutta možda mentalno oboljela?"

"Zaljubila se u najvećeg smrada i glupana u povijesti, nevjerojatno."

Ovo su neki od novijih komentara.

No, Juttu takvo što, naravno, ne zanima, ona odaje dojam vrlo sretne djevojke. Zapravo, broj pratitelja nije joj se smanjio, nego ponešto i porastao, što vjerojatno može zahvaliti podatku da ih Jake ima 22 milijuna.

A osim toga ima i 50 milijuna dolara zarade u prošloj godini. Ukupno se procjenjuje na oko 300 milijuna. I pretpostavljamo da uopće nije loše svijetom putovati u privatnom zrakoplovu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider