FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
USKORO VELIKI SPEKTAKL

Kako je FNC pobijedio najtežeg protivnika: "Bili smo dovoljno ludi da uđemo u to i vratilo nam se!

Fight Nation Championship vrlo brzo se izgradio u najveću borilačku organizaciju u regiji.

Fight Nation Championship organizacija svoju je prvu priredbu odradila u listopadu 2019. godine, a iduću dva mjeseca kasnije. U pripremama za treću, dogodile su im se mjere uzrokovane pandemijom korona virusa.

Ipak, uspjeli su se izboriti te do danas postati najjača regionalna borilačka organizacija. Sve to pod vodstvom Dražena Forgača, koji nam je otkrio kako je uopće došla ideja za vlastitu borilačku organizaciju.

Dosta je bilo odlazaka kao topovsko meso

"Pojavio se manjak domaće organizacije. FFC je otišao u Ameriku i jednostavno se nismo imali gdje boriti, osim odlaziti van kao topovsko meso, negdje gdje je sve posloženo tako da izgubiš. Prerano se išlo u te neke ekshibicije van, tako da je to bila potreba, napraviti svoju organizaciju. Imali smo veliki broj boraca koji se nisu imali gdje boriti. U međuvremenu smo prerasli te okvire i sad smo bez konkurencije najveća organizacija u ovom dijelu Europe i imamo potencijala razviti se u Top 3 europsku organizaciju", ispričao je.

Kao što je već navedeno, nakon druge priredbe, a obje su održali u vlastitoj dvorani, došli su problemi s pandemijom, može se reći najgori mogući protivnik u najgore moguće vrijeme. Na kraju se pokazalo pozitivnim to što se nisu predali.

Netko u krizama dobije priliku iskočiti

"Dobili smo najgoreg protivnika, ali smo istovremeno dobili mogućnost. Znate kako se kaže, netko u krizama dobije priliku napraviti prave stvari. Nije bilo nikoga osim nas, nije bilo sportskih natjecanja i zapravo nikakve ponude. Mi smo tu dobili pažnju medija kakvu ne bi dobili u normalnim okolnostima. Bili smo dovoljno ludi da se pod tim uvjetima i okolnostima upustimo u organizaciju evenata. Bilo je to jako stresno i vjerujem da mi je uzelo par godina života, ali uspjeli smo napraviti velike rezultate. Dobili smo gledanost i popularnost, bio nam je to veliki poguranac za dalje", dodao je.

Ispred nas je velika FNC 11 priredba koja će se održati u Areni Zagreb, svakako najveći program koji je FNC priuštiti ljubiteljima pravog sportskog showa do sada. Već trenutno najavljeni program je sjajan pa ne sumnjamo kako nas čeka vrhunski program.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider