Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Rukometni spektakl

Najbolji svjetski vratar u Hrvatskoj: Najviše sam se mučio s Metličićem i Lackovićem

Na humanitarnoj rukometnoj utakmici za kuću Sunca, koja je odigrana u Makarskoj, Prijatelji Kampa pobijedili su Split All Stars sa 27:23...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

 Na parketu je 2000 gledatelja moglo vidjeti brojne bivše (Ćavar, Saračević, Kaleb, Bjeliš, Boban, Galić, Krizmanić, Metličić) i sadašnje (Jerković, Alilović, Blažičko, Vukić) reprezentativce, ali i jednog od najboljih svjetskih vratara Thierryja Omeyera.

Lijepo je bilo ponovo vidjeti Patrika Ćavara na parketu. Posljednji put je ozbiljno igrao 2007. godine. Nije igrao puno, ali je bio spreman za izvođenje jedinog sedmerca na utakmici.

"Kada sam već šutirao, želio sam da Omeyer stane na vrata. Ipak je on poznat po skidanju sedmeraca. Sjedio je na klupi, a ja sam ga zvao na vrata. Vidio sam mu u očima da mu nije svejedno. I stao je na vrata, a ja sam izveo jedan čudan lob koji mi se motao po glavi. I pogodio sam! Kasnije sam mu se ispričao i rekao da ga nisam htio poniziti pred gledateljima, nego da za drugu vrstu udarca jednostavno nisam imao snage. Nasmijao se i rekao da se ne ljuti", rekao je Ćavar.

Zlatko Saračević i Nikša Kaleb igrali su kao mladići.

"I ne nedostaje mi baš rukomet. Živim mirno u Metkoviću, uživam u ronjenju, pomažem u obiteljskom poslu. Mogao sam još igrati za reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Hrvatskoj, ali sam otišao godinu dana prije čista obraza. Nisam želio da se sa mnom loptaju",rekao je Kaleb.

Na utakmici smo vidjeli recept kako u budućnosti možemo pobijediti Francuze. Izbornik Slavko Goluža mora samo pozvati Darka Galića, koji je s lakoćom postizao pogotke Omeyeru. No, mali je problem što Galić ima više od 40 godina. (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati

Nastavi čitati