Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Impresivna lista

Na "Hanžek" dolazi devetero pobjednika Dijamantne lige

Devetero pobjednika "Dijamantne lige" nastupit će na Hanžekovićevom memorijalu...

Jaime Perez (Photo: Christian Charisius/dpa/DPA/PIXSELL)

Organizatori 68. izdanja atletskog Hanžekovićevog memorijala, koji će se održati u ponedjeljak i utorak u Zagrebu, objavili su kako će na njemu nastupiti čak devetero pobjednika "Dijamantne lige", odnosno pobjednika mitinga u Zurichu odnosno Bruxellesu u četvrtak i petak.

Na finalnim mitinzima "Dijamantne lige" posebice su impresivni bili Tom Walsh, koji je s 22.60 metara postavio novi rekord "Dijamantne lige" u bacanju kugle, Sergej Šubenkov koji je na 110 metara prepone pobijedio s vremenom 12.97 sekundi, Timur Morgunov koji je slavio u skoku s motkom s preskočenih 5.93 metara te Salwa Eid Naser koja je 400 metara u finalu trčala 49.33.

Posebnu pozornost će u Zagrebu svakako privući Kubanka Yaimé Perez, iznenađujuća pobjednica "Dijamantne lige" u bacanju diska kada je u petak u Bruxellesu pobijedila Sandru Perković čiji odgovor se očekuje u utorak na stadionu uz Savu.

Pobjednici "Dijamantne lige" koji će nastupiti na 68. Hanžekovićevom memorijalu:

Atletičari: Fred Kerley (400m), Sergej Šubenkov (110m prepone), Timur Morgunov (skok s motkom), Luvo Manyonga (skok u dalj), Tom Walsh (bacanje kugle), Fedric Dacres (bacanje diska).

Atletičarke: Salwa Eid Naser (400m), Brianna McNeal (100m prepone), Yaime Perez (bacanje diska).
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider