Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sramotno!

Na futsal utakmici u Rijeci pale gnjusne uvrede, navijači skandirali "umri, Livaja"

U Rijeci su se ponovno mogle čuti sramotne uvrede na račun najboljeg igrača Hajduka Marka Livaje.

Marko Livaja (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Futsal utakmicu između HMNK Rijeke i AMNK Universitasa iz Splita su, nažalost, obilježile gnjusne uvrede na račun Marka Livaje.

Sve je zabilježio delegat utakmice, tako da će domaći sastav biti kažnjen zbog sramotnog ponašanja dijela svojih navijača, a očitovanje je zatražio i displinski sudac.

"Temeljem članka 110. i članka 120. Disciplinskog pravilnika HNS-a po podnesenim disciplinskim prijavama od strane delegata utakmice unesenih u izvejštaj o utakmici sukladno članku 125. Disciplinskog pravilnika HNS-a traži se pisano očitovanje o sljedećim prijavama počinjenih disciplinskih prekšaja:

Velimir Zajec Zajec: "Bobanu su vrata uvijek otvorena. Jakirović? Ako postanem predsjednik, stat ću iza njega" divider

HMNK Rijeka - razlozima propusta u organizaciji utakmice HMNK Rijeka - AMNK Universitas Splita odigrane dana 17. 2. 2024. u Rijeci u odnosu na događaje kada je u više navrata došlo do neprimjerenog ponašanja navijača domaće momčadi u vidu uvredljivog skandiranja "Umri, Livaja", "Gazi tovara" i "Je*i se, Splite", kao i očitovanje o razlozima zbog kojih na utakmici nije osigurana nazočnost liječnika upisanog u COMET", piše u zapisniku.

Nažalost, nije prvi put da se ovako nešto događa. Pred Jadranski derbi, koji se igrao u listopadu prošle godine na Rujevici, među dijelom navijača proširila se najljepnica s porukom "Umri, Livaja", a ista se nekoliko mjeseci kasnije pojavila i na božićnom drvcu na riječkom Korzu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider