Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Ostali sportovi
podrška za finale

Modrić i Duvnjak se javili rukometašicama: Ove riječi će ih posebno ohrabriti u utakmici života

Hrvatske rukometašice dobile su i najveću moguću podršku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija večeras od 18 sati igra polufinale Eura. Utakmicu Hrvatska – Francuska možete pratiti u tekstualnom prijenosu uživo na gol.hr-u.

Izabranice Nenada Šoštarića igraju utakmicu života, nitko u hrvatskom sastavu nije igrao polufinale velikog natjecanja. Djevojke su već ispisale povijest, ali danas mogu otvoriti novu stranicu u povijesti hrvatskog rukometa i plasirati se u veliko finale Eura.

gol expired Hrvatska ipak bez finala: Francuskinje su bile prejake, ali naše cure imaju još jednu veliku priliku divider

Prije Eura gotovo nitko nije znao da rukometašice igraju na prvenstvu, ali nakon rušenja Mađarske i Nizozemske euforija u Hrvatskoj je porasla i danas cijela Hrvatska jedva čeka 18 sati i početak velikog dvoboja.

gol expired Nova-stara promjena u sastavu Hrvatske uoči polufinala protiv Francuske divider

Hrvatske rukometašice dobile su i najveću moguću podršku od Luke Modrića i Domagoja Duvnjaka. Spomenuti dvojac od početka natjecanja prati hrvatske uspjehe na Euru, a danas je stigao i video iz Madrida i Kiela koji će dodatno ohrabriti Hrvatice u sudaru s aktualnim europskim prvakinjama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider