Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
uh, brz oporavak!

Šok nad šokovima: Hansen odlazi iz rukometa, ima bolest novog doba

Mikkel Hansen boluje od stresa i odlučio se maknuti iz rukometa.

Mikkel Hansen protiv Hrvatske (Foto: Afp)

Svijet rukometa šokirala je vijest iz danskog kluba Aalborga. Mikkel Hansen, jedan od najboljih rukometaša svih vremena, odlučio je napustiti rukomet.

Hansen se odlučio povući na neodređeno, no pitanje je hoće li se više ikada vratiti. Slavni 35-godišnji danski rukometaš boluje od stresa, pa je odlučio da je to najbolje za njega.

''U dogovoru s užom obitelji, liječnicima i rukometnim klubom iz Alborga Mikel Hansen danas se javio sa simptomima stresa. To dolazi kao stresna reakcija na izuzetno tešku godinu za Mikkela.

gol expired Vrijedio je 18 milijuna eura i pred novim potpisom je za Hajduk divider

Bila je to naporna godina za Mikkela, s prvim krvnim ugruškom koji mu se dogodio u proljeće 2022., preseljenjem s obitelji u Dansku poslije deset uspješnih godina vani, kao i ogromnom potražnjom i fokusom na njega tijekom cijele jeseni u vezi prelaska u Aalborg te na kraju Svjetskim prvenstvom 2023.'', rekao je Jan Larsen, direktor kluba.

''Po povratku kući s finala SP-a pokazalo se da je čaša puna, a zajedno smo napravili jedini pravi izbor, gdje je u potpunosti fokus na tome da Mikkel dobije potrebno vrijeme i stručnu podršku za oporavak. Trenutačno nema više informacija o situaciji Mikkela Hansena i molimo medije i druge da daju Hansenu i obitelji neophodan mir i da se suzdrže od kontakta s njima'', dodao je Larsen.

Stres je bolest novog doba. Sve više slavnih sportaša, glumaca i raznih zvijezda boluje od stresa uzrokovanim napornim načinom života i ogromnim pritiskom svakodnevnice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider