Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
gošća dnevnika nove tv

Matea Parlov Koštro nova je hrvatska senzacija: "Moram priznati da sam malo šokirana''

Matea Parlov Koštro nova je senzacija hrvatske atletike, gostovala je u studiju Dnevnika Nove TV.

Matea Parlov Koštro iznenadila je u ponedjeljak hrvatsku javnost nakon što je osvojila srebro na Europskom prvenstvu u maratonu.

Parlov Koštro je oduševila na utrci od 42 kilometra i ispisala povijest hrvatskog trčanja. Nakon sjajne izvedbe u Njemačkoj vratila se u Zagreb i stigla u studio Dnevnika Nove TV te komentirala samo natjecanje.

''Moram priznati da sam malo šokirana, znali smo da sam u dobroj formi, srušila sam hrvatski rekord na 10 kilometara, potajno sam se nadala medalji, ali nisam mogla sa sigurnošću to reći. Maraton je takva disciplina, nikada ne znaš što će se dogoditi u 42 kilometra. Uvjeti su bili jako teški, bilo je toplo, došla je sama elita europskog trčanja.

gol expired Zašto je Nenad Bjelica ostao na klupi Osijeka i što se krije u pozadini? divider

Jako sam ponosna na sebe i svoj tim i sve ljude koji su mi davali podršku'', rekla je najbolja hrvatska maratonka pa dodala:

''Ja sam inače trkačica koja je trčala utrke na stazi, srednje i duge pruge. Imala sam malu prednost što se tiče finiša jer sam se maknula s četvrte pozicije, pretrčala sam treću i drugu. Pokazala sam i srčanost, trčati za Hrvatsku je stvarno velika čast. Prije u karijeri nisam ni htjela trčati za maraton pa je to veliki uspjeh za hrvatsko trčanje'', dodala je Parlov Koštro.

Što je sve rekla Matea Parlov Koštro pogledajte u priloženom videu na vrhu članka.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider