Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Idemo ponovo...

Nastavlja se naša tragedija na Euru: Još jedan reprezentativac dobio pozitivan antigenski test, očekuje se najgore na PCR-u

Očekuje se kako će među 16 protiv Crne Gore biti Pešić i Kumanović

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski izbornik Hrvoje Horvat kratko je proslavio pobjedu protiv Ukrajine, dobru igru Kauboja i plasman u drugi krug Europskog prvenstva, a jutros je nastavio po starom.

gol expired Kauboji saznali još jednog suparnika u drugom krugu, čeka se zadnji putnik poslije susreta Nizozemske i Portugala divider

Ponovo red loših vijesti, Mate Šunjić jutros dobio pozitivan test na brzom antigenskom testiranju, a PCR se još čeka. Međutim, očekuje se još loših vijesti. Izbornik je već u utorak pozvao šestoricu novih igrača, a među njima i golmana. 

gol expired Debakl na startu drugog kruga: Neraspoložena Hrvatska izgubila od senzacionalne Crne Gore! divider

Riječ je o Kristijanu Pilipoviću, 26-godišnjem igraču rođenom u Đakovu, iza kojeg su već dva prvenstva koja nije igrao za svoju zemlju.

Na golu Pešić i Kuzmanović.

Pilipović je prije nekoliko godina dobio poziv u reprezentaciju Austrije, za koju je igrao na europskom i svjetskom prvenstvu. Bio je tamo prvi golman, Austrija mu je sve dala, ali onda je shvatio da nije sretan i da mora nešto promijeniti. Sanjao je hrvatski dres, igrao je za Austriju, a navijao za Hrvatsku i pjevao hrvatsku himnu.

Ljestvica skupine I Rukomet Euro 2022: REZULTATI svih utakmica Europskog prvenstva divider

Poručio je Austrijancima da odlazi, oni nisu bili sretni s tom odlukom, dugo je rješavao papire s IHF-om i sada je konačno uspio te će uskoro ispuniti svoje dječačke snove, a to je nastup za Hrvatsku.

Ipak, očekuje se kako će među 16 protiv Crne Gore biti Ivan Pešić i Dominik Kumanović.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider