Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Probudila se u šoku

Atraktivna plivačica šokirala: "Drogirali su me na SP-u u Budimpešti, imam crnu rupu šest sati"

Kanadska plivačica Mary Sophie Harvey na društvenim mrežama objavila je potresnu ispovijest.

Mary-Sophie Harvey (Foto: Instagram/Mary-Sophie Harvey/Screenshot)

Talentirana kanadska plivačica Mary Sophie Harvey objavila je potresnu priču sa Svjetskog prvenstva u Budimpešti prošlog mjeseca i tvrdi kako su je drogirali.

Po osvajanju bronce u disciplini četiri puta 200 metara delfin Harvey je priopćila kako smatra da je drogirana jer joj iz sjećanja nedostaje punih šest sati. Tvrdi da se probudila u svojoj hotelskoj sobi potpuno izgubljena, a tijelo joj je bilo pokriveno modricama i istegnuto joj je rebro, a ona se ne sjeća kako je završila u tom stanju.

Nije znala što učiniti

"Dugo sam dvojila hoću li objaviti ovo, ali previše sam šutjela u prošlosti", napisala je u potresnoj objavi na Instagramu i nastavila:

Alberto Munarriz Egana Španjolci su novi svjetski prvaci, Talijani nisu obranili zlato, a Mađari tek sedmi divider

"Netko me drogirao zadnji dan Svjetskog prvenstva. Jedino čega se sjećam iz te večeri jest da sam se sljedeće jutro probudila potpuno izgubljena. Timski menadžer i liječnik su bili pored mene."

"Sjećam se slavlja i nakon toga ničega. U tih četiri do šest sati imam crnu rupu. Jedino što mogu reći jest da se nikad nisam osjećala ovako posramljeno. Kad sam došla kući, mama mi je rekla da izgledam drugačije i tako sam se i osjećala."

Noge pune modrica

"Nisam osjećala svoje tijelo, a kad sam pogledala noge, bile su pune modrica. Prijatelji su mi rekli da su me nosili jer nisam imala svijesti i možda je to objašnjenje otkud modrice. Ipak, nije me utješilo."

Ratko Rudić Rudić analizirao nastup mladih Barakuda kojima je teško pao ostanak bez medalje divider

"Ispostavilo se kako imam istegnuto rebro i blagi potres mozga. To mi je pomoglo da izliječim određene strahove, ali ne sve. Mnogo je ovakvih slučajeva o kojima se ne govori. Budite oprezni da se i vama ovo ne bi dogodilo. Još uvijek osjećam strah jer ne znam što se dogodilo te noći. Pokušavam pronaći tu 'sretnu Mary' koja je živjela prije te noći. Sram me zbog svega što se dogodilo i uvijek će i biti", objavila je kanadska plivačica.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider