Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Imaju velike ambicije

Zvučni transfer u svijetu vaterpola: Ponajbolji hrvatski reprezentivac stiže u Italiju

Brescia je dovođenjem Jokovića naznačila da ima velike ambicije za sljedeću sezonu, odnosno da ide na sve trofeje, talijansko prvenstvo i kup te Ligu prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski vaterpolski reprezentativac Maro Joković (32) napušta Olympiacos te će sljedeće sezone igrati u Italiji, za momčad Brescije, koja je to objavila na svom internetskom portalu.

Brescia je dovođenjem Jokovića naznačila da ima velike ambicije za sljedeću sezonu, odnosno da ide na sve trofeje, talijansko prvenstvo i kup, te Ligu prvaka. Brescia je, prije Jokovića, dovela odličnog grčkog reprezentativca Angelosa Vlachpoulosa iz Egera, srpskog centra Đorđa Lazića iz Szolnoka, te iz Pro Recca Edoarda Di Sommu.

Joković je karijeru počeo u dubrovačkom Jugu s kojim je 13 puta bio prvak Hrvatske i dva puta prvak Europe. Igrao je i za talijanski Pro Recco, s kojim je također osvojio Ligu prvaka, dok je s Olympiacosom slavio u grčkom kupu.

S hrvatskom reprezentacijom osvojio je deset medalja, među kojima olimpijsko zlato 2012. u Londonu, dva naslova svjetskog prvaka (2007., 2017.), te europski naslov 2010. u Zagrebu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider