Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
upitna i karijera...

Teška ozljeda Marka Kopljara: Sportašu se gora ozljeda ne može dogoditi!

Marko Kopljar pretrpio je tešku ozljedu Ahilove tetive na utakmici protiv St. Raphaela.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac Marko Kopljar pretrpio je tešku ozljedu puknuća Ahilove tetive, te je samim time njegova karijera došla pod znak pitanja. Kopljar se ozlijedio u utakmici EHF kupa, u susretu njegovog Fuchse Berlina i St. Raphaela.

Kopljar će ubrzo biti podvrgnut operaciji tetive, a oporavak od takve ozljede traje najmanje šest mjeseci. Potpuni oporavak Ahilove tetive nakon pukuća je nemoguć, a samim time i vjerojatnost da se sportaš vrati na istu razinu fizičke spremnosti kao i prije ozljede.

"To je vrlo gorka pilula za nas, jer je Marko u posljednjh nekoliko utakmica bio u dobroj formi i bio je veliki dio našeg uspjeha. Želimo mu samo dobro i garantiramo da će od nas imati podršku u optimalnom liječenju", rekao je direktor kluba Bob Hanning u službenom priopćenju za javnost.

Kopljar je član njemačkog Bundesligaša od prošle godine, nakon što je samo jednu sezonu proveo u Veszpremu. Prije toga igrao je za Barcelonu i PSG, te naravno PPD Zagreb. Karijeru je započeo u RK Požegi, a nastavio ju u Medveščaku prije dolaska u Zagreb.

U karijeri je s reprezentacijom osvojio šest velikih medalja, ali nijedno zlato. Ima broncu s Olimpijskih igara u Pekingu, srebro i broncu sa svjetskog prvenstva, te dvije bronce i srebro s europskih smotri.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider