Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pobjedom korak do SP-a

Francuska na ključnu utakmicu protiv Hrvatske stiže bez važne karike: "To je jako dobra vijest za nas"

Izbornik Hrvatske Marinko Mavrović dao je komentar nakon poraza u Lavalu i najavio domaću utakmicu protiv Francuske u sklopu Elitne runde kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2024.

Hrvatska futsal reprezentacija (Foto: Mirko Ferlin/Cropix)

Hrvatska futsalska reprezentacija  u Lavalu je poražena 2-5 od Francuske i prepustila joj je prvo mjesto u skupini C Elitne runde kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Francuska je na odmor otišla s minimalnom prednosti (0-1), a Hrvatska je odličnom reakcijom u nastavku stigla do preokreta. Međutim, Francuzi su u posljednjih devet minuta zabili četiri pogotka i upisali pobjedu.

Ousmane Dembele, Achraf Hakimi, Kylian Mbappe Četiri zvijezde PSG-a kažnjene zbog homofobnih ispada: Propuštaju bitnu utakmicu divider

"Utakmica je odigrana u prekrasnom ambijentu, pred više od tri tisuće gledatelja. Bili smo stvarno dobri 30-ak minuta. Šteta zbog Sekulićeve prečke kod našeg vodstva od 2:1. Nakon toga, ušli smo u 'crnu rupu', utakmica se prelomila u korist Francuza. Primili smo nedopustive pogotke iz prekida. Trebamo što prije zaboraviti ovu utakmicu. U slučaju naše pobjede u Zagrebu ponovno ćemo izbiti na vrh ljestvice. I dalje sve držimo u svojim rukama“, rekao je izbornik Hrvatske Marinko Mavrović.

Zlatan Ibrahimović i Helena VIDEO Ibra otkrio zašto poslije 20 godina veze nije u braku s partnericom: "Imala je priliku..." divider

Sljedeću utakmicu protiv Francuske Hrvatska igra 10. listopada u zagrebačkom Domu sportova II u sklopu četvrtog kola skupine. Hrvatska bi pobjedom ponovno preuzela vrh ljestvice i došla vrlo blizu plasmanu na Svjetsko prvenstvo koje će se u rujnu i listopadu iduće godine održati u Uzbekistanu.

Francuska u drugoj utakmici neće moći računati na dvostrukog strijelca Abdessamada Mohammeda zbog suspenzije žutih kartona.

"To je jako dobra vijest za nas, vidjeli smo u četvrtak koliko je on dobar igrač. No, mi se svakako moramo baciti na glavu i ići na pobjedu. Ovim putem pozvao bih sve ljubitelje futsala iz Zagreba i okolice da napune dvoranu. Trebat će nam podrška navijača“, izjavio je izbornik Mavrović

Real Madrid Real Madrid otpustio trenera mlade momčadi: Razlog je prilično bizaran divider

Ulaznice za dvoboj moguće je nabaviti putem online platforme CoreEvent te u fizičkom obliku u CB Point u sklopu Doma sportova te u NC Šalata na Zagrebačkom velesajmu.

Na dan utakmice ulaznice će biti dostupne i na blagajni Doma sportova II od 18 sati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider