Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rivalstvo ne prašta

Real Madrid otpustio trenera mlade momčadi: Razlog je prilično bizaran

Real Madrid odlučio je otpustiti pomoćnog trenera svoje momčadi do 17 godina zbog oproštajnog pisma koje je objavio svojim bivšem poslodavcu, Barceloni.

Real Madrid (Foto: Afp)

Adria Diaz, pomoćni trener mlade momčadi Real Madrida, uklonjen je sa svoje pozicije u unatoč tome što je u Madridu zaposlen tek u srpnju na ugovor od jedne godine.

Visoki službenici Madrida odlučili su otpustiti Diaza nakon što su otkrili njegovo pismo Barceloni, gdje je radio u različitim ulogama trenera mladih između 2015. i 2019. godine.

Paul Pogba (Foto: AFP) Juventusovoj zvijezdi prijeti teška kazna, crne prognoze se ostvarile divider

Diaz je u oproštajnom pismu izrazio naklonost i zahvalnost katalonskom klubu što očito nije dobro sjelo Madriđanima. Barcelona je podržavala Diaza u teškim vremenima, jer je njegova majka bolovala od raka.

Očekuje se da će Real kompenzirati Diaza isplatom cijele njegove plaće, ali da će novi angažman potražiti dalje od Madrida.

Luka Modrić Ancelotti opovrgnuo glasine o Modriću: "Jako smo sretni zbog toga" divider

Pomoćni trener U17 momčadi Madrida ne bi dugo trebao tražiti novi posao. Naime u španjolskim medijima je izašla informacija kako će preuzeti ulogu jedne od momčadi mlađih kategorija u akademiji drugoligaša Leganesa.

Diazov prethodni posao prije Reala bio je posao analitičara u Sabadellu u španjolskoj trećoj ligi. Pridružio im se nakon što je prvi dio 2022. godine proveo radeći kao analitičar za CD Lugo, u drugoj ligi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider