Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Trčimo za Dijete 31'

Marijini obroci: Trčite i vi za najsiromašniju djecu

Humanitarna organizacija Marijini obroci (Mary's Meals Croatia) u suradnji s HUM-om (Hrvatska udruga mladih) i Debatnim klubom Vas poziva na humanitarnu utrku "Trčimo za Dijete 31".

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utrka će se održati 22. svibnja 2016. godine u parku Maksimir. Službeni početak programa je u 10 sati, a START UTRKE JE PREDVIĐEN U 12 SATI. Svojom kotizacijom od 50 kuna nahranit ćete jedno dijete kroz 5 mjeseci. Osim glavne utrke na 5 kilometara, paralelno će se odvijati i dječja utrka na 800 metara.

Za sve one koji neće biti raspoloženi za trčanje pripremljen je i dodatni sadržaj. Djeca će se moći prijaviti na "Potragu za blagom", dok će ljubiteljice mode na aukciji moći licitirati za odjevne predmete koje su velikodušno donirali hrvatski dizajneri (Nebo, Pavlin, ELFS, Ivan Alduk, Sara Lončarić, Salut dizajn, Zoran Aragović, Loré), a svi prilozi od licitacija bit će donirani Marijinim obrocima. Cijeli program bit će popraćen dobrom atmosferom uz zabavne glazbene sadržaje.

Prijave za odrasle su moguće klikom na link ili na dan utrke u Maksimiru. Za dječju utrku prijave su na dan utrke prilikom dolaska.

Predloženu kotizaciju od 50 kn za odrasle i 10 kn za djecu možete donirati uplatom naračun u Zagrebačkoj banci (HR7923600001102102666) ili prilikom podizanja brojeva u Maksimiru na dan same utrke.

Misija Marijinih obroka jest djeci u najsiromašnijim dijelovima svijeta pružiti jedan obrok dnevno na mjestu obrazovanja. Za prehranu jednog djeteta godišnje u najsiromašnijim zemljama svijeta prosječno je potrebno 120 kn. Marijini obroci svojim djelovanjem danas hrane 1 101 206 djece.

Veselimo se Vašem dolasku i druženju s Marijinim obrocima kako bismo zajedničkim snagama nahranili sljedeće dijete koje čeka svoj obrok.

Utrka "Trčimo za Dijete 31" pod pokroviteljstvom je parka Maksimir, HDS ZAMP-a, te tvrtki Jamnica, Ledo, Franck, Nova splet, zlatarni Zaks, srebrenarnica Argentum, Tower fitness, Erste plavi i Zagrebačka banka.

Više o samom programu „Trčimo za dijete 31 – Tvojih 5 za njihov svijet“ možete saznati na stranici www.marysmeals.hr.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider