Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Ostali sportovi
Za Dnevnik Nove TV

VIDEO Štrlek potpisao za Nexe pa otkrio zamjera li Horvatu nepozivanje u reprezentaciju

Hrvatski rukometaš Manuel Štrlek od sljedeće će sezone nositi dres Nexea.

Manuel Štrlek, povratnik u hrvatsku rukometnu reprezentaciju, potpisao je danas trogodišnji ugovor s hrvatskim prvoligašem Nexeom, kojem će se pridružiti sljedeće sezone.

Reporter Ivan Forjan za Dnevnik Nove TV razgovarao je sa Štrlekom o novom klubu, reprezentaciji, ali i o bivšem izborniku Hrvoju Horvatu koji ga nije zvao među Kauboje.

"Drago mi je što sam došao u Nexe, gdje se stvara jedna lijepa priča. Veselim se novim izazovima", kazao je Štrlek pa komentirao može li Nexe ugroziti dominaciju Zagreba u hrvatskom rukometu i otići do naslova prvaka Hrvatske:

"Znamo što je Zagreb, uvijek imaju odličnu momčad, a mi ćemo tražiti svoje šanse na terenu. Imamo kvalitetnu ekipu, a glupo je davati nekakve najave, siguran sam da ćemo dati maksimum".

Igor Štimac Nevolje za bivšeg izbornika Vatrenih: Poduzetnik ovršio imovinu Igora Štimca divider

Nexe je prošle sezone igrao Final Four Europske lige, a Štrlek je otkrio mogu li s njim otići do kraja:

"Klub iz godine u godine raste. Sigurno ćemo biti jako dobra ekipa, a u sportu ti uvijek treba doza sreće da nekad prevagne na tvoju stranu. Sve je moguće u sportu".

Štrlekov povratak u reprezentaciju nije prošao bajno, Hrvatska je u dvomeču sa Nizozemskom osvojila tek jedan od četiri moguća boda:

Manuel Štrlek Nexe predstavio veliko pojačanje: Hrvatski reprezentativac potpisao na tri godine divider

"Nije uspješno kada uzmeš jedan od četiri boda, ali vjerujem da će budućnost biti pozitivna. U sportu su usponi i padovi normalni. Siguran sam da ćemo u skoroj budućnosti biti u borbi za sam vrh".

Štrleka nije dugo bilo u reprezentaciji, ali tvrdi da ništa ne zamjera bivšem izborniku Hrvoju Horvatu koji ga nije zvao među Kauboje:

"U sportu nema razmišljanja o prošlosti. Time sam se uvijek vodio u svojoj karijeri, Trebam gledati samo narpijed, a ne što je bilo, što nje netko rekao, od toga nema ništa. Svaki dan je novo dokazivanje", zaključio je.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider